Muh (nyk. Ahti)

Lisätty sivulle: 2010-10-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Muh (nyk. Ahti)
17.10.2010 MUH MUUTTI OMAAN KOTIIN ESPOOSEEN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

25.10.2010 Viikko on kulunut ja Muh viihtyy Ahtina. Niin tai tuosta en tiedä, mutta elämä näyttäisi meillä maistuvan. Tiistaina sain Ahdin syliin kaapin alta ja siitä lähtien on joka päivä sylitelty 20-30 min. Kehräystä riittää koko ajalle. Ahti-paralla vaan tulee niin hyvä olo, että seuraavaksi mennään kiireesti vessaan!! Ahti ei tule itse syliin, mutta jos otan hänet niin siihen jää ja sama juttu, että antaa silittää kaapinpäällä tai -alla ollessaan.

Nyt hän syö jo siiten, että ihminen voi olla vieressä. Yöitku loppui ja la-su välinen yö oli ensimmäinen hiljainen. Aluksi Ahti söi ruokaa periaatteella, että se varmaan katoaa jonnekin. Nyt on alkanut uskoa, ettei se mihinkään häviä. Valehtelematta 300g menee kosteaa ruokaa yössä, eikä tämä ole edes aikuinen kissa! Päälle sitten kaksi kourallista kuivamuonaa!

Yöt Ahti leikkii ja syö ja yöpäivystää keittiön pöydän alla ja päivät nukkuu. Kakkaa tulee 3x päivässä ja muut tarpeet siihen lisäksi! Kovalla bassolla vaati aina yöllä lisää ruokaa, eli 3 x yössä kävin lataamassa lisää kosteaa muonaa ja samalla kuivamuonaakin. Ruokamouruaminen loppui samalla kun muukin yöitku ja nyt kulutuskin näyttäisi tasaantuvan. Hyvin kaikki ruoka menee alas. Silakkaakin söi ja ajattelin keltuaista tarjota joku päivä. Vitamiinitipat ja matokuuri on hankinnassa ja eläinlääkäriaika varattu.

Ai niin, Ahti oppi myös leikkimään perjantaina ja yöt juoksee peltohiiriensä kanssa. Illalla Lauri voisi vetää narussa peltohiirtä vaikka kuinka kauan, mutta poika väsyy tunnissa, kissa ei. Siinä ne menee peräkanaa ja kissa maukuu lisää, jos poika ei jaksa. Lauri on tosi taitava kissan kanssa. Aluksi minä kävelevänä ruokapurkkina olin ykkönen mutta leikittäjä on nyt ykkönen.

Terkuin Mira

****

UROS, noin 3,5kk (lokakuun alussa 2010) Espoossa

8.10.2010 Kuulumisia kotihoidosta: Muh on rauhallinen, kaunis, lähes kokomusta kiiltäväturkkinen pikkukisu, jonka soisi saada oman rauhallisen kodin. Muiden kissojen kanssa on kivaa painia, ruoka maittaa ja sitä osataan vaatia kuuluvasti, sisäsiisteys on kunnossa. Muh tykkää pesän mallisista paikoista (nykyinen lempparipaikka on kannellinen pellettivessa) sieltä on hyvä tarkkailla maailman menoa ja sinne on hyvä livahtaa piiloon kun meno yltyy liian raisuksi. Alkuun Muh oli arka mutta nyt ujous on sen verran hellittänyt että sylissä on jo ihan mukavaa kölliä, ottaa pienet päiväunet ja nähdä unia omasta kodista…

7.10.2010 Veljekset Murre ja Muh kävivät eilen rokotuksilla ja saamassa mikrosiru, joten tämä kaksikko olisi nyt valmis lähtemään omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen. (Kuvat on otettu pikaisesti eläinlääkärireissulla, joten edustavampia kuvia on tulossa kunhan kotihoitajan kamera saadaan kuntoon. Pojat ovat luonnossa nimittäin huomattavasti edustavampia kun kuvasta näyttää.)

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.