Mr. Mister ( nyk. Monti)

Lisätty sivulle: 2011-09-12

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mr. Mister ( nyk. Monti)
29.9.2011 MR. MISTER MUUTTI OMAAN KOTIIN NASTOLAAN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

20.3.2012 Mr. Mister, nyt Monti, on sopeutunut upeasti ja nopeasti ja on paras kaveri koirallenikin. Monti jakaa ehdotonta rakkauttaan koko ajan ja olen niin kiitollinen siitä ja eihän sitä voi kuin rakastaa!! Kiitos ylevästä työstänne ja iloa jokaiseen hetkeen! T: Jaana

****

UROS, noin 5v (syksyllä 2011) / kotihoidossa Vantaalla

23.9.2011 Misterin hoitohuoneen ovi oli jäänyt raolleen ja poika ehti hieman tutustua meidän muihin kissoihin, ilman sen kummempia suhinoita, joten voisin uskoa että se viihtyisi myös toisen kissan kaverina. Mister on myös nyt käynyt eläinlääkärissä saamassa rokotuksen ja mikrosirun (jonka anto meni yllättävänkin helposti!), joten se olisikin kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin.

12.9.2011 Upean näköinen hopeanharmaa puolipitkäkarvainen Mr. Mister (Mister Mister) hylättiin entiseen asuntoon, kun omistaja muutti pois. Mister matkusti Satakunnasta pikaisesti pääkaupunkiseudulle hoitoon, sillä rankkurilla eikä muissakaan hoitopaikoissa ollut tilaa.

Viime viikolla käytiin eläinlääkärissä ja lääkäri sai tehdä paljon työtä, että takkumytyt saatiin ajettettua pois ja muhkean turkin alta tarkistettua kumpaako sukupuolta karvakasa on. Nyt turkissa on enää muutamia pieniä huopuneita takkuja joita harjaillaan pois ja täytyy sanoa että Mister oli kyllä harvinaisen rento ja reipas koko eläinlääkärireissun ajan ja sen olisi voinut vaikka vääntää solumuun! Mister on saanut jo ulkoloishäädön ja matolääkekuuri on menossa, kunhan saadaan rokotukset kuntoon niin komistus on valmis lähtemään omaan kotiin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.