Movemberg (nyk. Majuri)

Lisätty sivulle: 2016-01-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Movemberg (nyk. Majuri)
2.4.2016 Movemberg sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

18.4.2016 Movembergin kanssa on mennyt paremmin kuin osattiin toivoa ja sydämet on sulatettu talon laajuisesti. Tiedossa oli, että ensimmäiset päivät saattaisivat olla ns. vähän liian jännittäviä, mutta sopeutumisessa ei lopulta kauaa mennyt. Movemberg lymyili kantokopan auettua yhden vaatekomeron alla kunnes ilta saapui ja kylässä ollut kuusivuotias nukahti, ja tämän jälkeen, yön mittaan, tupa oli otettu sataprosenttisesti haltuun ja jäljelle jäänyt vähä ujostelu loppui nopeaan tahtiin, n. parissa viikossa.

Movemberg piti heti saapumispäivästä alkaen itsensä kiireisenä päiväkausia tuijottelemalla intensiivisesti keittiön kaappien alle, ja tämä ilmeisesti riitti siihen että siellä mahdollisesti piilotelleet jyrsijät ottivat hatkat. Muita vihamiehiä Movembergillä ei ole ollut, vaan kaveri tallustelee omistajan elkein ympäriinsä, joskin uusia vieraita välillä etäältä vakoillen. Jyrsijöiden lähdettyä viihteestä on käynyt aamuiset hepulit, ikkunoista katselu ja sohvanvaltaus. Movemberg on tosiaan aika itsenäinen, mutta köllöttelee ihmisten kanssa samalla sohvalla, antaa rapsuttaa välillä jopa mahasta ja on hypnoottinen ja reipas seuramies.

***

Leikattu uros, noin 3-5 v. Kotihoidossa Turussa.

18.2.2016 Movemberg on sopeutunut hoitokodin elämään hyvin. Poika on reipastunut ja se tulee hyvin toimeen kissoihin tottuneen koiran kanssa. Samoin aktiivinen lapsi ei paljon pojan menoa haittaa ja lasta väistetään tarvittaessa, jos lapsen meno on riehakasta. Yleensä kyllä makoillaan kaikessa rauhassa keskellä huonetta. Ei kuitenkaan anna lapsen silittää. Movemberg pitää kiipeilystä, mutta todennäköisesti entisessä elämässä poika ei ole saanut mennä pöydille, koska se kiipeilee lähinnä kaappien päällä, eikä pöytätasoilla. Lempparihommaa on katsella maailman menoa korkean raapimapuun ylimmällä tasolla, josta näkee ulos ikkunasta. Mainioon kollipoikaan saa tulla tutustumaan sen hoitokotiin.

9.1.2016 Movemberg on löytynyt ulkoa harhailemasta ja se oli toimitettu paikalliseen löytöeläinpaikkaan. Kukaan ei poikaa kuitenkaan kaivannut ja se siirtyi etsimää kotia Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan.

Movemberg on luonteeltaan rauhallinen kissaherra, joka seuraa uusia asioita hetken omassa rauhassa. Kotihoitopaikassa Movemberg alkoi kuitenkin pian lähestyä ihmistä ja se nauttii rapsutuksista ja se antaa käsitellä itseään. Lempihommaa on lötkötellä lattialämmityksen päällä ja nauttia siitä, että ei tarvitse enää olla ulkona. Myös palloleikit ovat tämän komeaviiksisen herran mieleen. Pieni lapsi aluksi jännitti, mutta sitäkin toisinaan lähestytään, mutta lapsen seurasta ei ainakaan toistaiseksi erityisemmin nautita. Todennäköisesti Movemberg on asunut koiraperheessä, koska se suhtautui kovin neutraalisti myös koiraan. Toisista kissoista ei ole kokemusta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.