Mouse

2-5 -v. (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

15.2.2022 Mabel ja Mouse muuttivat omaan yhteiseen kotiin.

***

Leikkisä ja kiltti Mouse etsii kotia yhdessä kaverinsa Mabelin kanssa.

7.1.2022

Mouse on luonteeltaan kiltti, ihmisrakas ja leikkisä. Se ei arastele ihmisiä ollenkaan ja otti sijaiskodin haltuunsa jo saapumisiltana.

Mouse tykkää viettää aikaansa leluja jahdaten ja kaverinsa Mabelin kanssa telmien. Mousen lempileikkeihin kuuluu etenkin kaikenlaiset jahtaamisleikit, kuten laserin jahtaaminen ja huiskalelujen perässä juokseminen. Myös kiipeilypuussa kiipeily on Mousen mieleen. Narumaisia leluja tai esimerkiksi lahjanauhaa ei kannata jättää Mousen näkyville, sillä tyttö on pari kertaa yrittänyt syödä tämmöisiä naruja. Naruleluilla pitää aina leikkiä vain valvotusti ja leikin jälkeen kaikki nauhat on korjattava kissalta piiloon.

Mousen unelmien kodissa sille löytyisikin paljon leikitysaikaa, sillä Mouse on kaikesta leikkisyydestään huolimatta huono leikkimään itsenäisesti. Lapsista Mouse vaikuttaa sijaiskodin kokemuksen mukaan pitävän, joten se voisi hyvinkin soveltua kotiin, jossa on lapsia. Mouse nauttii myös huomion keskipisteenä olemisesta eikä sitä haittaa, jos sijaiskodissa käy vieraita.

Mouse ei vietä pitkiä aikoa sylissä köllötellen, mutta tykkää silti lähes päivittäin käydä ihmisten sylissä, jossa se viihtyy yleensä minuutin pari. Mouse osaa myös ilmoittaa pienellä piipityksellään, että nyt olisi sylittelyn aika – etenkin jos ihmiset istuvat tietokoneella etätöissä. Yöksi Mouse tulee usein jalkopäähän nukkumaan ja aamulla hän tulee ihmisen kainaloon köllöttelemään ja vihjailemaan, että olisi aika aamiaiselle.  Hoitotoimenpiteet kuten kynsienleikkuut ja kopittamiset sujuvat Mousen kanssa hyvin.

Mouse ja Mabel ovat jo entisessä kodissaan olleet parhaat ystävät, joten tytöille etsitään kotia yhdessä.

Summary in English

Mouse is a playful and kind female cat who is looking for her forever home together with Mabel

7.1.2022

Mouse loves people and toys. She is not shy at all and she claimed the foster home as her own on her first day. She loves to play with her friend Mabel. Her favorite toys are a laser pointer and a stick with feathers on it. Her new family has to be careful with any strings and ribbons because Mouse might try and swallow them.

Mouse needs a family where people have lots of time to play and run around with her. She is not keen on playing by herself. Mouse and Mabel are not afraid of children, so they could be a good fit for a family with kids. Mouse doesn’t like to spend lots of time on people’s laps but she will demand pets and scratches with her tender voice. Mouse is very much used to nail clipping and other common procedures.