Mourek (nyk. Rambo)

Lisätty sivulle: 2014-09-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mourek (nyk. Rambo)
18.10.2014 Mourek muutti omaan kotiin Vantaalle kissakaverin seuraksi.

***

Kuuulumisia kodista:

31.10.2014 Mouuu :) Elämäni uudessa kodissa on lähtenyt käyntiin hienosti. Vähän kyllä olin kotimatkalla ihmeissäni, mutta reippaana kissana tutustuin kotiini nopeasti. Uusi äitini leikitti minua pitkään huoneessani ja minä tutustuin pienimpäänkin nurkkaan haistelemalla tarkasti.

Veljeni Hugon kanssa olen tullut alusta asti toimeen hienosti, nykyään nukumme vierekkäin samassa sängyssä isäntäperheemme kanssa. Aluksi meillä oli pientä kilpailua nukkumapaikasta, mutta sitten huomasin, että mahdumme siihen molemmat. Ruoka maistuu minulle hyvin, enkä jaksa välittää siitä kenen kiposta syön. Olen antanut Hugollekin luvan vierailla kupillani.

Henkilökunta on ystävällistä täällä, kun leikkivät kanssani ja tarjoavat ruokaa. Palkitsen heidät kiehnäämällä ja kehräämällä sylissä tai kyljessä. Tykkään rapsutuksista ja huomiosta. Hugon kanssa on kiva leikkiä myös. Pitkät tovit olen leikkinyt myös hiuslenkillä, se onkin aarteeni, jota olen esitellyt muille ylpeänä. Sitä on helppo kuljettaa suussa. Ikkunoista on kiva tuijottaa ulos, ja olen käynyt parvekkeellakin ihailemassa maisemia.

Ai niin, minulla on uusi nimi, Rambo.

***

Leikataan urospentu, syntynyt 18.7.2014, luovutus aikaisintaan 10.10.2014. Kotihoidossa Helsingissä.

8.10.2014 Mourek on oikea villi viikari, joka jaksaa puuhata kaikenlaista loputtomiin. Mourek on kaikkien kaveri ja tulee vieraidenkin ihmisten syliin välittömästi. Leikkikaluksi Mourekille kelpaa mikä vaan ja tämä loputon virtapakkaus kaipaakin kotia jossa sille tarjotaan paljon virikkeitä ja reipasta kissaseuraa.

29.9.2014 Mourek on peloton ja utelias. Mourek huutelee äänekkäästi, jos sitä ei heti huomioi tai se haluaa jotain. Se pyörii ensimmäisenä jaloissa ja kiipeää mielellään jalkaa – vaikka paljasta – pitkin syliin. Se seuraa tiiviisti ihmisen tekemisiä ja punkeaa joka rakoon, onpa livahtanut pari kertaa hoitohuoneestakin ulos.

Maminan pennut Creminka, Tlapka, Tapka, Mourek, Mikinka ja Miurek ovat aivan mahtavia – osaavat hiekkalaatikon käytön, syövät innolla kaikkea tarjottua ruokaa, antavat hyvin tehdä hoitotoimenpiteitä, tykkäävät ihmisen ja tietysti ennen kaikkea toistensa seurasta. Niitä on kiva leikittää ja ne kiipeävät tilaisuuden tullen pian syliin. Tällä pentueella on hyvä alku kotikissan elämään, koska ne ovat saaneet emonsa ja ihmisten huolenpitoa sekä toistensa opettavaista seuraa pienestä pitäen. Omassa kodissa pitäisi löytyä leikkisää kissaseuraa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.