Mossu

Lisätty sivulle: 2010-02-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mossu
6.3.2010 Mossu sai kodin Paimiosta.

***

21.2.2010 Mossu on nuori 1-2-vuotias leikattu poikakissa. Hän on hellä, puhuu hiljaisesti ja kaipaa ihmisen läheisyytä. On ihan hyvällä mielin sylissa. Hän on ystävällinen toisien kissojen kanssa ja sopii perheeseen missä on lapsia. Mossun turkkin pitää joskus kammata. Mossu osaa käyttää kissanvessa. Mossu on löydetty 30.12.2209.v kaupungista nimellä Tapa.

Mossu matkaa kotiinsa suoraan Virumaan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Mossu asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Mossu on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.