Mosse

Lisätty sivulle: 2015-05-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mosse
4.8.2015 Mosse sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu uros, noin 3 v. Kotihoidossa Helsingissä.

13.7.2015 Lisätty upealle Mosselle uusia kuvia! Mosse etsii ensisijaisesti kotia, jossa ei ole pieniä lapsia. Mosse on hyvin vikkelä livahtamaan esimerkiksi ulko-ovesta, joten asiassa pitää olla uudessa kodissa tarkkana. Parvekkeella Mosse tykkää viettää kovasti aikaa ja olisikin kiva, jos uudessa kodissa olisi lasitettu/verkotettu parveke tai kissatarha.

23.6.2015 Missä viipyy suloisen Mosse-pojan koti? Mosse on reipastunut kovasti ja alun ujostelun jälkeen on oikein seurankipeä ja leikkisä. Kotihoitajan sanoin Mosse on reipas, rohkea, sosiaalinen ja utelias.Mosse on nuoren kollin tavoin aika villi, joten uudessa kodissa olisi hyvä panostaa pojan aktivointiin. Mahdollisesti Mosselle voisi hankkia kotiutumisen jälkeen pentukissan leikkikaveriksi.

28.5.2015 Lisätty Mosselle uusia kuvia!

25.5.2015 Mosse on kaunis ja leikkisä kolli, joka on vielä vähän ujo mutta reipastuu hoitopaikassaan päivä päivältä. Sylissä Mosse ei ainakaan vielä viihdy ja hoitotoimenpiteet kuten kynsienleikkuu ovat vielä uusi juttuja, joten niihin on hyvä opettaa uudessa kodissa. Edellisessä kodissa kollikissa on kiusannut Mossea, joten ensisijaisesti Mosse etsii kotia ainoana kissana tai mahdollisesti kiltin tyttökissan kaverina.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.