Morttiina

Lisätty sivulle: 2009-02-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Morttiina
28.2.2009 Mortiina sai kodin Espoosta Paavo-kissan ja muutaman muun karvakorvan kaverina.

****

Kuukumisia kodista:

30.10.2010 Hei. Tässä uusimpia kuvia Paavosta ja Morttiinasta; Morttiina vilkkaampana ja uteliaampana taitaa olla pääosassa. Molemmat voivat oikein hyvin; Morttiina löytää joka päivä uutta tutkittavaa, kun taas Paavo odottaa hetkeä, jolloin pääsee vatsani päälle nukkumaan. Terveisin Nina,(Pikku-) Paavo ja Morttiina

24.1.2010 Paavo ja Morttiina lähettävät terveisiä kodistaan Espoon Tapiolasta. Voimme hyvin ja nautimme elämästä. Kaikissa kuvissa Morttiina ja Paavo, ämpärissä Morttiina. Terveisin, Nina

7.8.2009 Elokuussa 2008 meille tullut (Pikku-) Paavo ja helmikuussa 2009 saapunut Morttiina voivat erinomaisesti. Kumpikin on nyt leikattu ja rokotettu. Paavo ja Morttiina ovat erottamattomat; ne kulkevat vieri vieressä häntä pystyssä, syövät yhdessä ja nukkuvat käpälät toistensa ympärillä. Kesällä ne ovat nauttineet auringon lämmöstä lasitetulla parvekkeella.

Paavo on kiltti ja mukava kissa, jonkun verran arka ja säpsähtää ääniä helposti.
Morttiina taas on tyttö, jolla on itsetunto kohdillaan. Jos tämä tyttö jotain haluaa, niin sen hän myös ottaa. Tämä parivaljakko on perheemme suuri ilonaihe.

Terveisin, Nina & co

10.3.2009 Lisätty kuva Morttiinasta kodissaan.

****

Naaras, noin 4 kk (helmikuussa -09)/Turussa

21.1.2009 Morttiina siirtyi 19.2. kotihoitoon Turkuun. Hoitopaikassaan hän on jo osoittanut olevansa varsin iloinen, eloisa ja puuhakas pentu. Tämän lisäksi Morttiina-tyttönen on myös super sosiaalinen ja hellyydenkipeä sekä varsinainen kehruukone.

16.2.2009 Morttiina ja Vertti ovat suomalaiset kissanpennut, jotka tulivat yhdistyksen hoiviin omaa kotia etsimään. Lapsoset ovat hoitokodissa Kiikoisissa tällä hetkellä.

Morttiina on valkoharmaamustakirjava, kaunis ihana tyttönen ja Vertti tuhkanharmaa monivarvaskolli. Molemmat ovat reippaita ja rohkeita pentuja.

Luovutus rokotettuna, tunnistusmerkittynä ja loishäädettynä. Kulukorvaus 100 euroa.