Mortti

Lisätty sivulle: 2010-12-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mortti
28.1.2011 MORTTI MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

13.2.2011 Hei! Kotona ollaan. Kahdessa viikossa on löytynyt oma paikka tässä laumassa. Tuntuu olevan aika pomona joka paikassa ekana, ihan röyhkeesti vaan. Alussa vanhapiika kissa (4v), murisi ja kyräili, Mortti ei ollut moksiskaan. Koira oli kauhistus ensimmäiset pari päivää. Nyt sitäkin on vähän kaulailtu ja tassulla läimitty. Kovat on meno- ja ruokahalut. Tykkää huomiosta ja hellittelystä. Tosin ei hirveesti sylissä ehdi olemaan. Kaikki on sujunut paremmin kuin hyvin, toivottavasti jatkossakin. Paljon terveisiä kotihoitaja Raijalle ja kissakamuille. Kaikesta kiittäen Mortti perheineen

****

LEIKATTU UROS, noin 6,5kk (tammikuussa 2011) Helsingissä

11.1.2011 Kotihoitaja kertoo: Morttia voi muuten suositella kaikille, jotka haluavat aktiivisen mutta sosiaalisen mustan salaman ampailevan kodissaan. Se päästelee meillä eteinen-keittiö-olohuone-ympyrää sellaista vauhtia, että huh. Kisu on tosiaan tainnut kärsiä liikunnan puutteesta. Kun sihen koskee, niin se kellahtaa lattialle kehräämään rapsutettavaksi. Sylissä se ei ehdi olla. Tosi ihana kissa!

10.1.2011 Mortti siirtyi Heluna-kissan kanssa Porin suunnalta kotihoitoon Helsinkiin (Minnille kun löytyi jo koti).

16.12.2010 Mortti on musta noin 6-kuukauden ikäinen leikattu kollipoika, joka on kotihoidossa sisarensa Minnin kanssa Harjavallassa.
Kissat ovat asuneet kahdestaan pentuiän omakotitalossa Kokemäellä.
Molemmat ovat leikkisiä, Mortti viihtyy jo sylissäkin.Sisarensa on vähän arempi.
Molemmat ovat sirutettuja, rokotettuja ja valmiina lähtemään kotiin.
Morttiin ja sisareensa Minniin voi mennä tutustumaan sopimuksen mukaan.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.