Mortimer

Lisätty sivulle: 2014-11-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mortimer
22.12.2014 Mortimer muutti omaan kotiin pääkaupunkiseudulle toisen kissan seuraksi.

***

Leikattu urospentu, luovutus aikaisintaan 24.11. (s. 8/2014). Kotihoidossa Vantaalla.

19.11.2014 Mortimer on oikein vilkas ja sosiaalinen pörröturkkinen pentu, joka tykkää silityksistä ja rapsutuksista. Hän on jo oikein reipas, ja tykkää sisarustensa tavoin kaikenlaisista jahtileikeistä ja painimisesta. Mortimer on alkanut oppia jo hieman kehräämäänkin.

Matami Tupsutassun pennut Mortimer, Maximo, Morse ja Melodia etsivät kotia jossa heillä olisi kissaseuraa, joko niin että kotona on jo kissa tai sitten yhdessä sisaruksen kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.