Morse

Lisätty sivulle: 2014-11-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Morse
22.12.2014 Morse löysi kodin veljensä Maximon kanssa Helsingistä.

***

Leikattu urospentu, luovutus aikaisintaan 24.11. (s. 8/2014). Kotihoidossa Vantaalla.

19.11.2014 Morse on pentueen isoin poika, ja on jo oikein reipas ja sosiaalinen. Morsella on tapana tulla aamulla sänkyyn hoitajan viereen kehräämään ja hän pitää muutenkin rapsutuksista ja silityksistä. Morse onkin pentueen kovin kehrääjä.

Kaikenlaiset jahtileikit ovat Morsen mieleen, ja välillä hän yllättää hoitajan hyppäämällä leikkisästi jalkoja vasten, viuhtoen kovasti ympäriinsä. Morsella on paljon pentuenergiaa, ja onkin parasta antaa sen jahdata vaikka hiirionkea hyvä tovi päivittäin.

Matami Tupsutassun pennut Mortimer, Maximo, Morse ja Melodia etsivät kotia jossa heillä olisi kissaseuraa, joko niin että kotona on jo kissa tai sitten yhdessä sisaruksen kanssa.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.