Morrison

06/2009 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Aktiivinen herrasmies Morrison etsii rauhallista kotia, jossa elo olisi rauhaisaa ja valjasulkoilu kuuluisi päivittäiseen lukujärjestykseen.

16.6.2022

Upealle herraskissa Morrisonille etsitään rauhallista kissakokenutta kotia kodin ainoana nelijalkaisena, jossa on päivittäinen ulkoilumahdollisuus ja ymmärrystä kovien äänien stressaamisesta. Morrison on hurmannut sijaiskodin aivan täysin valloittavalla luonteellaan ja upealla mau’ullaan. Hän on kollipoika, joka viihtyy pahvilaatikoissa, ja nauttii valjasulkoilusta. Päivä Morrisonin kanssa alkaa aamu-ulkoilulla ja loppuu iltalenkkiin. Välissä pitää tietenkin päästä ainakin kerran tutkimaan lähiympäristöä. Jos ihminen ei heti hänen ulos halutessaan tajua kaivaa valjaita esiin ja avata ulko-ovea, Morrison kyllä ilmoittaa siitä kovaan ääneen.

Vaikka poika on ehtinyt jo komeaan 13-vuoden ikään, kaikki uudet asiat kiinnostavat, ja leikkimäänkin hän intoutuu aina silloin tällöin. Lempileluihin kuuluvat äänekkäät pallot ja perässä vedettävät sulkalelut. Ulkoilun ja leikkimisen lisäksi pojan aika kuluu suurilta osin tassut ojossa kölliessä joko tuolilla tai pahvilaatikossa. Myös pahvilaatikossa istuminen samalla, kun ihminen kantaa laatikkoa, on suurta hupia.

Morrison on melkein kaikkiruokainen, ja lääkkeetkin menevät ruokaan sekoitettuna mukisematta. Hoitotoimenpiteistä kynsien leikkuuta on sijaiskodissa harjoiteltu, ja siinä on onnistuttukin, mutta harjoittelua olisi hyvä jatkaa uudessa kodissa. Myös suoraan suuhun annosteltavat lääkkeet aiheuttavat vastarintaa, mutta jämäkällä ja nopealla toiminnalla sekin onnistuu. Harjaamisesta Morrison pitää suuresti. Rapsutteluista ja silityksistä poika pitää myös, mutta ilmoittaa ihmiselle elein, että nyt riittää. Jos ihminen ei vinkkiä tajua, hän nappaa kiinni kädestä määrätietoisen napakasti. Tästä syystä Morrison luovutetaan vain kissakokeeneeseen kotiin, jossa ei ole pieniä lapsia.

Eläinlääkärikäynnin yhteydessä huomattiin, että Morrisonilla oli paljon hammaskiveä ja muutama niin huonoon kuntoon päässyt hammas, että ne jouduttiin poistamaan. Muuten pojalta ei löytynyt mitään normaalista poikkeavaa. Tästä huolimatta tulevan kodin on hyvä varautua ikääntymisen vääjäämättä tuomiin asioihin ja säännöllisiin senioriterveystarkastuksiin. Sijaiskodissa Morrison on ollut täysin sisäsiisti, mutta edellisessä kodissaan poika oli stressannut naapureiden kovaa metelia (lapsien huutoa ja koiran haukuntaa) niin paljon, että oli alkanut oireilla pissaamalla ulko-oven eteen. Tästä syystä pojalle haetaankin  rauhallista kotia mieluiten omakotitalossa tai rauhallisessa rivitalossa.

Summary in English

Morrison is 13-year old active and perky gentleman, who is looking for a home where outdoor walks in the nature belong to the daily routine. Morrison’s new ideal family is gentle adult-home or a home where kids are older and calm, and no other pets in the family. Morrison is afraid of loud noises, so he is looking for a own house or calm chained-apartment building with a lot of nature around. Morrison is not suitable for a first cat.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Aino / 045-221 9744

Soittoajat: Su 19-20

ainorekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Morrison

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.