Morris

2-4 vuotta (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

5.11.2022 Morris lensi sateenkaarisillalle kissaenkelinä.

***

Morris on ystävällinen ja rauhallinen kissa. Surullisesta perusilmeestään huolimatta hän on hyväntuulinen ja ihmisrakas köllöttelijä, josta saa kaverin esimerkiksi leppoisaan sohvalla löhöilyyn.

 

29.11.2019

Morris muutti omaan kotiin valloittamaan ihmistensä sohvan ja sydämet.

17.11.2019

Morris on herättänyt paljon kiinnostusta, emmekä toistaiseksi ota enää vastaan tiedusteluja hänestä.

12.11.2019

Morris tuli sijaiskotiin Viikin löytöeläintalosta noin kolme viikkoa sitten. Kun Morris alun perin löydettiin, hän aristi lantion aluetta eikä hyppinyt, mutta vaiva saatiin kipulääkekuurin avulla kuntoon. Ei Morris edelleenkään ole maailman ketterin kissa, mutta sohvalle hyppääminen ja lelujen jahtaaminen sujuu hyvin. Viikissä Morrisin iän arvioitiin olevan 2-4 vuotta, joten mikään ikäkissa ei ole kyseessä vaan ihan nuori ja vetreä kolli.

Uudet paikat ovat Morrisista hieman jännittäviä, mutta ihmisiä hän ei pelkää! Parasta Morrisista on kaikenlainen ihmisiltä saatava huomio, mutta etenkin rapsutukset, joita hän ottaa mieluusti vastaan selälleen kellahtaen. Rapsuttaja saa palkkiokseen kovaa kehräystä ja puskemista. Välillä Morris intoutuu tulemaan syliinkin asti, ja siihen hän jääkin sitten mielellään löhöämään pidemmäksi aikaa. Morris on sijaiskodissa osoittautunut kaikkiruokaiseksi. Hänelle on kelvannut sekä laadukas märkäruoka että kuivaruoka. Lempiajanvietettä Morrisille on joko sylissä köllöttely tai ikkunalaudalla maailman menon tarkastelu. Vaikka Morris on perusluonteeltaan hyvin rauhallinen, pitää hän myös leluista ja niiden jahtaamisesta.

Sijaiskodissa Morris on ollut ainoana kissana, mutta on vaikuttanut kaipaavan kissakaveria. Morrisin kissakaveriksi sopisi todennäköisesti toinen rauhallinen ja kiltti kissa, mutta hänet voidaan luovuttaa harkinnan mukaan uuteen kotiin yksinkin. Morris on käynyt muutaman kerran ulkona valjaissa ja tykkäsikin ulkoilusta kovasti – sisälle lähtemiseen tarvittiin sen jälkeen herkkuja lahjukseksi. Uudessa kodissa olisikin hyvä, jos Morris pääsisi valvotusti ulkoilemaan joko valjaissa tai ulkotarhassa.