Mörri

2003 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Mörri on jo 18 vuoden ikään ehtinyt komea herrasmies, jolla iästään huolimatta riittää myös virtaa.

30.8.2021

Mörri tervehtii ihmisystäviään kuuluvilla naukaisuilla, pyörii jaloissa ja seurailee uteliaana kodin askareita, minkä päiväuniltaan ehtii. Keppilelun kanssa peuhaaminen on Mörrin päivän kohokohtia.

Huomio, rapsutukset ja silitykset maistuvat seuralliselle Mörrille mainiosti, mutta hoitotoimenpiteet, kuten komean turkin harjaaminen tai putsaaminen, saattavat aiheuttaa hammastelua ja pihinää varsin omanarvontuntoiselta herralta. Hänelle sopisikin koti, jossa on jo aiempaa kissakokemusta.

Mörri on tottunut syömään niin sanottua markettiruokaa, ja häntä on sijaiskodissa pyritty pikkuhiljaa totuttamaan laadukkaampaan kissanruokaan. Tätä tulisi myös uudessa kodissa jatkaa.

Mörrin hampaat on hoidettu eikä hänellä ole diagnosoitu sairauksia. Uuden omistajan pitää kuitenkin varautua todennäköisiin vanhuuden vaivoihin. Kuten monet seniorikissat, myös Mörri juttelee välillä öiseenkin aikaan.

Muiden kissojen seurasta Mörri ei perusta, joten herra etsiikin rauhallista aikuiskotia, jossa saisi viettää leppoisia mutta leikintäyteisiä eläkepäiviään talouden ainoana kissana.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 160 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Sadri / 0400 438 090

Soittoajat: Etukäteen sovittuna. Täytäthän ensin tiedustelulomakkeen.

sadrirekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Mörri

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.