Mörkyli nyk. Nelle

1-2v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

1.4.2022 Mörkyli tunnetaan nykyisin nimeltä Nelle, ja hän muutti Noel-kissan kaveriksi loppuelämän kotiinsa.

***

Mörkyli on hauskan ja persoonallisen näköinen pikkutyttö, joka vielä opettelee elämistä ihmisen kanssa.

22.3.2022 Mörkyli tuli Rekuille isosta kissapopulaatiosta, eikä se varmasti ollut koskaan ollut muutamaa metriä lähempänä ihmistä. Niinpä kotikissakoulu aloitettiin ihan alusta. Mörkyli on ollut alusta saakka hyvin kiltti oppilas, vaikka opit menevätkin perille hieman hitaasti. Hän on vielä hieman arka, mutta rauhallisesti lähestyttäessä jää usein jo nauttimaan silityksistä ja ruokakupin kanssa lähestyttäessä tulee kyllä jalkoihin pyörimään. Koska hän on niin kiltti niin hoitotoimenpiteet, harjaaminen ja käsittely onnistuvat kyllä ongelmitta ja syliinkin hänet saa hetkeksi jo nostaa.

Koska Mörkyli on isosta kissapopulaatiosta, tulee hänen uudessa kodissaan olla ehdottomasti kiltti kissakaveri johon Mörkyli voi turvautua. Reipas kissakaveri myös näyttäisi hänelle esimerkkiä miten ollaan ihmisten seurassa.

Ruuan suhteen hän ei ole ronkeli vaan kaikki kelpaa ja hiekkalaatikkoasiat hoituvat siististi. Vaikka hänellä on pitkä turkki niin se ei juurikaan vaadi hoitoa, vaikka hän toki sen harjaamisesta kovasti tykkääkin. Mörkylin lempilelut on kilisevät pienet pallot. Niillä leikitään varsinkin silloin ihmiset haluaisivat nukkua. Myös huiskalelu kiinnostaa, vaikka se vielä hieman pelottaakin.

Mörkyli tarvitsee rauhallisen kodin, jossa ymmärretään että hänelle voi kestää vielä jonkin aikaa että hän tottuu ihmisiin ja voi olla ihan rennosti heidän seurassaan.