Mori

Lisätty sivulle: 2016-12-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mori
Mori ja Kiri saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Naaraspentu, leikattu, synt. 4.10.2016, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 27.12.2016.

10.12.2016 Sohvin suurperheen pennut ovat nyt valmiita löytämään omat kotinsa. Rekku Rescuen kotihoitoon pennut pääsivät Kiikoisten löytöeläinpalvelun kautta yllätettyään ensin paikalliset kesämökkeilijät. Sohvin ja pentujen tarinasta voit lukea lisää täältä ja lisää kuvia pennuista löytyy myös Facebookista hastagilla #sohvilaiset. Pentueeseen kuuluvat Kuma, Kiri, Kawa, Hana, Mori, Tora ja Sora.

Mori (suom. Metsä) sai alkuaikoina lisänimen draamakuningatar, sillä Mori herätti huomiota pentukopasta kantautuneella huudollaan, vaikka todellista hätää ei ollutkaan. Morin luonne on kuitenkin tasaantunut alkuajoista. Nykyään Mori on varsin hiljainen, mutta rakastaa huomiota ja nukahtaa herkästi syliin. Mori on sosiaalinen, rohkea ja energinen normaali kissanpentu, joka hereillä ollessaan mielellään kiipeilee, raapii ja puree kaikkea eteen osuvaan mutta nukahtaessaan rentoutuu täysin lötköpötköksi. Morille on ensisijaisesti haussa kissakaverillinen koti tai vaihtoehtoisesti Mori voisi lähteä uuteen kotiin jonkun sisaruksensa kanssa.

Mori sisaruksineen saavuttaa 12 viikon iän jouluna ja on valmiina uuteen kotiin joulun jälkeen. Kotihoitopaikassa ruoka on maistunut hyvin ja pennut ovat pysyneet terveinä. Pennut ovat saneet runsaasti ihmiskontakteja syntymästään lähtien ja ovatkin hyvin sosiaalisia. Muihin lemmikkeihin pennut eivät ole tutustuneet.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.