Morel

05.07.2021

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Morel etsii kotia yhdessä sisarensa Amanitan kanssa. Kissapopulaatiosta tulleet sisarukset arastelevat yhä vieraita ihmisiä, joten ne tarvitsevat kodin, jossa on aikaa ja kärsivällisyyttä arkojen kissojen kohtaamiseen. Pienten lasten kavereiksi kaksikko ei välttämättä arkuutensa vuoksi sovi, ja Morel saattaa myös innostuessaan näykkiä käsiä ja jalkoja.

16.10.2022

Morel on muhkea komistus; se on puolipitkäkarvainen kissa, mutta tähän mennessä turkki ei ole osoittanut takkuuntumisen merkkiä. Turkin kunnosta tulee kuitenkin huolehtia ja Morel kannattaa vähän kerrallaan totuttaa harjaamiseen uudessa kodissaan. Morel lähinnä piileskeli melkein kuukauden saavuttuaan kotihoitajan luokse, mutta tutustuttuaan uuteen ihmiseen siitä on kuoriutunut innokas jaloissa nyhjääjä, puskija ja sormien nuolija, jonka rukki on helppo käynnistää. Sisarensa Amanitan tapaan Morelille maistuu ruoka hyvin vaikka tuttu ihminen alkaa jo olla ruokaa kiinnostavampi.

Summary in English

Morel is looking for a home together with his sister Amanita. They come from a cat population and are still quite shy, so they need a home with patience and time to help them get comfortable. Morel likes humans a lot, and sometimes he’s more interested in humans than food. Sometimes he might bite a bit when he gets excited.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Lotta / 050 307 1747

Soittoajat: Sähköpostitse tehdyn sopimuksen mukaan

lottarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Morel

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.
    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.