Moona

Lisätty sivulle: 2009-04-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Moona
21.8.2009 MOONA JA VERTTI MUUTTIVAT YHDESSÄ HAMINAAN

****

LEIKATTU NAARAS, noin 1-1,5v (kesällä 2009)/Vantaalla

16.8.2009 Lisätty uusia kuvia.

11.8.2009 Nyt on käyty tehosterokotuksillakin ja Moona olisi nyt veljensä Vertin kanssa kaikin puolin valmis muuttamaan omaan kotiin:)

2.7.2009 Rokotuksilla käytiin ja nyt sisarukset nauttivat lämpimistä kesäpäivistä hoitopaikassa. Aika alkaa tällä kaksikolla käydä kuitenkin välillä pitkäksi, vaikka onneksi välillä pääseekin tepastelemaan lasitetulle parvekkeelle, mutta missä olisi se oma koti tälle persoonalliselle parivaljakolle?

12.4.2009 Nyt on syöty matolääkekuuri ja ensi viikolla mennään rokotuksille, sen jälkeen Vertti ja Moona ovat valmiita lähtemään yhdessä uusiin seikkailuihin!

24.4.2009 Kävimme tiistaina 21.4. eläinlääkärin tarkastuksilla Vertin ja Moonan kanssa, molemmat kissat olivat terveitä ja Moona steriloitiin. Moona toipui hyvin steriloinnista ja nyt leikkaukseta on vain pieni jälki vatsassa. Parin viikon kuluttua mennään vielä rokotukislle ja sitten kaksikko olisi valmis lähtemään uuteen kotiin. Moona on siro ja kaunis tyttö joka tykkää rapsutuksista, painoakin tällä pirpanalla oli vasta vähän vajaa kolme kiloa.

20.4.2009 Vertti ja siskonsa Moona tulivat meille hoitoon kun entinen omistaja ei voinut niitä enää muuton takia pitää ja nyt kaksikolle pitäisi löydää oma yhteinen koti.

Entisen omistajan mukaan sisarukset ovat siiamilais-maatiaissekoitus, ja se näkyy kyllä kissojen piirteissä, sillä ne ovat sulavalinjaisia ja solakoita. Moona on musta ja siro kissaneiti. Kissoilla on ollut aikoinaan korvapunkkeja, mutta ovat saaneet siihen lääkityksen ja huomenna käydään vielä eläinlääkärin tarkastuksessa tsekkaamassa tilanne ja samalla Moona mahdollisesti steriloidaan. Moona luovutettaan uuteen kotiin steriloituna ja rokotettuna.

Vertti ei pidä koirista ja kaksikko on muutenkin aika tiivis parivaljakko, joten olisi hyvä jos ne pääsisivät yhdessä ainoiksi lemmikeiksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€ Kissat on madotettu, rokotettu ja leikattu, lisäksi niillä on tunnistemikrosiru.