Monni

2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

21.11.2021 Monni muutti omaan kotiin, jossa leikkiseuraa odottelee uusi kiva kissakaveri.

 

Komea kollipoika Monni etsii kotia, jossa olisi kiva kissakaveri seuraksi.

9.11.2021 

Monni on herättänyt runsaasti kiinnostusta, joten emme ota tällä hetkellä vastaan enempää kyselyitä.

5.11.2021

Monnin lempparijuttuja ovat syöminen, toisten kissojen sekä omien ihmisten kanssa leikkiminen, puskeminen sekä siliteltävänä oleminen. Syliin Monni ei ole tullut vielä mutta sohvalle seuraksi tulee köllöttelemään.
Sijaiskodin kissojen perässä on pariin kertaan tullut sänkyynkin asti nukkumaan mutta nukkumakaveria Monnista ei ole vielä tullut.

Aluksi Monnin luottamusta piti hieman hakea. Silittäminen oli ok mutta hän poistui sohvan nurkasta tai vaatekaapista lähinnä silloin, kun oli yksin. Kaikki muuttui nopeasti, kun hän sai tavata sijaiskodin omat kissat ja Monni pääsi heidän kanssa tutustumaan lähemmin. Keppileikit, laser sekä pallo, jossa on kulkunen ovat Monnin lempileluja. Älypeli herkkujen metsästämiseen voisi myös toimia, sillä Monni on kovasti herkkujen perään. Kiipeilemisestä hän pitää myös. Monnin aktivointia kannattaa päivisin harjoittaa paljon, sillä muutoin hän on kova poika touhuamaan yöaikaan.

Hoitotoimenpiteet ovat sujuneet Monnin omilla ehdoilla lopulta ihan hyvin. Omien ihmisten kanssa Monni touhottaa omiaan rennosti, uusia ihmisiä ei lähde piiloon ja hetken päästä saattaa jo antaa silittää. Ruoka-aikaan Monni kertoo kovaan ääneen maukumalla, että nyt voitaisiin jo syödä. Monni seuraa myös monesti muun kissaporukan mukana sijaiskodin ihmisiä paikasta toiseen.

Koska Monni pitää kovasti toisista kissoista ja näyttäisi siltä, että hän ihmisen ohella tarvitsisi lajitoveria niin Monnille etsitäänkin mielellään kotia, jossa hänellä olisi kiltti ja leikkisä kolli kaverina.Monnin uuden kodin tulisi myös kärsivällisesti harjoitella lisää hoitotoimenpiteitä ja läheisyyttä, Monnin omaan tahtiin. Monni sopii lapsiperheeseen, jossa on jo vähän isompia lapsia, pienempiä hän saattaisi säikkyä koska on tottunut rauhallisiin otteisiin.

Summary in English

Handsome Monni is looking for his own home where there is a nice cat friend to play with.

5.11.2021

Monni’s favorite things in life are eating, playing with other cats and his own people and looking for cares.
It took some time for Monni to start trusting people but the moment he met foster homes own cats he became a lot more social. Now he is relaxed and even follows around the house his own people at foster home. He does not find visitors too scary and after a while comes to say hello to them too.  Monni really likes the company of other cats so we are looking for a home where there is a kind and playful male cat as a company. The new home should also patiently train more handling as even if Monni allows it, he will need more practice. Its important to proceed with Monni’s own pace. Monni could also suit to a family with a bit older children. He might be afraid of smaller kids because he is used to being handled peacefully.