Monni (nyk. Isabell)

Lisätty sivulle: 2013-09-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Monni (nyk. Isabell)
28.9.2013 Monni muutti omaan kotiin Helsinkiin Benjamin kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:
Kaikki on mennyt hyvin. Isabelin sterilointihaavan turvotuskin laski muutamissa päivissä.

Kaksi ja puoli päivää pidettiin kissoja eri huoneissa. Meidän Benjamin oli heti kaveria Isabelin kanssa, mutta Isabell oli vähän varauksellinen ja sähisi Benjaminille. Muutamia kertoja päivässä näytettiin heitä toisilleen ja maanantai- iltana saivat tutustua kodissamme toisiinsa. Yö pidettiin erillään ja seuraava päiväkin, kun olimme töissä. Sen jälkeen ovat olleet kaverukset, eikä Benjamin ole kertaakaan näyttänyt pikkuiselle paikkaansa vaan leikkinyt varoen.

Isabell on luonteeltaan rauhallinen ja viihtyy sylissä. Nukkuu välissämme ja Benjamin jalkopäässä. On aivan ihastuttava neiti ja kova
juttelemaan.

***

Leikattu naaraspentu, syntynyt 27.6.2013 kotihoidossa Helsingissä. Luovutusiässä vko 38 lopussa

11.9.2013 Hoitoon tultuaan Monni aluksi sähisi hoitotädille ja siitä saikin nimensä. Kotiuduttuaan Monni on lopettanut sähisemisen ja onkin muuttunut söpöksi kehrääjäksi. Ralli sisarusten kanssa on mieluisaa puuhaa, mutta välillä Monnin pitää päästä rentoutumaan omaan rauhaan. Lisää kuvia tulossa.

Monni, Frida ja Frits ovat sisarukset jotka syntyivät yhdistyksen hoitopaikassa. Emo saapui Satakunnasta yhdistykselle masussaan pienet pennut.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.