Moni (nyk. Chili)

2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

24.4.2023
Chili on sopeutunut uuteen kotiin hyvin ja ei ensimmäisinäkään päivinä mennyt piiloon, vaikka olikin varautunut. Chili on pikku hiljaa ottanut haltuun paikkoja uudessa kodissaan ja tutustunut myös esim. kissatunneliin, joka ensin epäilytti mutta nyt on kovassa käytössä. Chili rakastaa leikkimistä huiskalla ja herkkuja, ja näillä häntä saa myös kokeilemaan uusia asioita. Hän keksii myös omia leikkejä ja viettää paljon aikaa ikkunalaudalla ulos katsellen. Chili tykkää puskea, pyöriä lattialla kehräämässä ja olla silitettävänä itse määrittelemänsä ajan. Syliin ottamisesta hän kuitenkaan vielä ei oikein välitä.
7.4.2023
Moni lähti omaan kotiin ja sai nimekseen Chili.
20.3.2023

Moni tykkää tutustua rauhassa, mutta on sijaiskodissa sittemmin aika nopeasti jo siirtynyt nukkumaan lähelle, toivottamaan tulijat jo ovelta tervetulleeksi ja tervehtimään heti aamusta naukumalla suloisesti.

 

Moni-kissan lempipuuhia ovat aamuisin pitkään nukkuminen ja iltasella erilaisten leikkien leikkiminen. Super kivaa on vaikka juosta erilaisten hänelle heitettyjen herkkujen ja raksujen perässä tai leluhiirien jahtaaminen! Jos Moni kyllästyy niin se alkaa heittelemään itselleen reippaasti palloa.

 

Ainut kerta, kun Moni on osoittanut tyytymättömyyttä on, kun tarjolla on ruokaa, josta se ei pidä. Uudessa kodissa olisikin hyvä totutella Monia sokerittomaan ja viljattomaan ruokavalioon.

 

Konflikteja iloisen Monin kanssa ei ole ollut ja toivottavaa olisikin, että se menisi kotiin, jossa uudella omistajalla olisi halua ja mielenkiintoa leikkiä hänen kanssaan. Lasten tai muiden eläinten kanssa olemista ei ole Moni-kissan kanssa harjoiteltu, mutta kissakaveri tai lapsiperhe ei ole poissuljettu vaihtoehto.

 

Moni on reipas ja todella hyväkäytöksinen tyyppi, joka usein kehrää lujaa ihan korvan juuressa. Sellainen elämäänsä tyytyväinen kissa.