Mömmik

Lisätty sivulle: 2012-01-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mömmik
4.3.2012 MÖMMIK SAI KODIN KERAVALTA AINOANA KISSANA SYNTYMÄPÄIVÄNSÄ KUNNIAKSI

****

15.3.2012 Mömmillä menee kodissa hyvin, herra on hurmannut omistajansa täysin. Mömmin takkuinen turkki on ajeltu eläinlääkärillä kokonaan, tarhalla osittain ajellun alueen lisäksi. Nyt on Mömmin hyvä kasvattaa komea ja tasainen turkki.

****

AIKUINEN KASTROITU UROS, n. 3-4vuotias

18.2.2012 Mömmi on alustavasti varattu.

6.1.2012 Mömmik on todella ihmisrakas ja hellyydenkipeä, kertakaikkisen hurmaava aikuinen kolli. Mömmik tulee todella hyvin toimeen toisten kissojen kanssa ja viihtyy isommassakin porukassa. Mömmik pitää huomiosta ja turkin harjaaminenkin on mukavaa. Mömmik hyppää syliin oitis kun saa siihen mahdollisuuden jonkun tarhantyöntekijän tai siellä vierailevan istahtaessa hetkeksi. Mömmik on sosiaalista sylikissaa etsivälle unelma valinta!

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle