Mölli

Lisätty sivulle: 2010-12-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Mölli
14.3.2011 MÖLLI JÄI VIRALLISESTI ASUMAAN KOTIHOITOPAIKKAANSA

****

LEIKATTU UROS, noin 3v (kevättalvella 2011) Espoossa

11.1.2011 Kotihoitaja kertoo: Mölli on sopeutunut hyvin. Kuljetuskopista päästyään se kiirehti hiekkalaatikolle ja sen jälkeen karkasi vessasta ja piiloutui sängyn alle, josta sitten muotoutuikin sille turvapaikka. Kutsuttaessa se kuitenkin kömpii esiin hakemaan rapsutuksia. Möllin mielestä rapsutuksia ei voi olla koskaan liikaa! Pitää selvästi ihmisten seurasta, tulee sohvalla istuttaessa ihan viereen. Se ei kuitenkaan vaadi seuraa, vaan jos sitä ei huomioi niin se menee yleensä vähän seikkailtuaan sängyn alle tai kuljetuskoppaansa nukkumaan.

Ruoka on maistunut ihan hyvin ja Mölli osaa pyytää ruokaa naukumalla. Noinkin isoksi kolliksi Möllillä on todella pieni ääni, ihan kuin kissanpentu naukuisi.

Kiltti ja rennonoloinen kissa. Säikkyy vähän kovia ääniä ja äkkinäisiä liikkeitä mutta yleensä tyyntyy nopeasti. Rappukäytävästä tulevat äänet on sen mielestä kaikkein epäilyttävimpiä ja niille se murisee mutta meitä kohtaan se on ollut todella kiltti, ei minkäänlaisia sähinöintejä tai pahantekoja.

Eli kaikenkaikkiaan on mennyt todella hyvin, paremmin kuin uskalsimme toivoakaan!

10.1.2011 Mölli siirtyi kotihoitoon Espooseen. Mölli viihtyisi varmaan parhaiten ainoana kissana.

28.12.2010 Mölli on tullut yhdistyksellemme Kokemäeltä yhdessä sisarensa Helunan kanssa uutta kotia etsimään. Mölli on hyvin ihmisrakas, komeankokoinen leikattu kolli. Mölli rakastaa rapsutuksia ja kehrää tyytyväisenä kun ihminen viettää aikaa hänen seurassaan. Mölli on kotihoidossa Porissa ja Mölliin voi mennä tutustumaan sopimuksen mukaan.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun