Mokoma

Lisätty sivulle: 2010-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Mokoma
16.2.2011 MOKOMA MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

UROS, noin 5kk (helmikuussa 2010)/Vantaalla

8.1.2011 Mokoma on tosi seurallinen ja ystävällinen kissa. Tykkää silittelystä ja rapsuttelusta. Luonteeltaan Mokoma on tosi kiltti. Virtaa riittää, joten tulevassa kodissa voisi olla kissaseuraa.

7.1.2011 Suloinen kollipoika Mokoma joutuu etsimään uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Mokoma on leikkisä ja ihmisrakas pentu.

30.12.2010 Viisi kissasisarusta (Mokoma, Maku, Madde, Misty ja Melina)löydettiin noin yhden viikon ikäisenä pensaasta. Ei ole tietoa oliko joku emo ne sinne synnyttänyt, kuljettanut vai oliko joku ihminen ne sinne hylännyt. Pennut eivät kuitenkaan voineet jäädä pensaaseen vaan ne otettiin hoitopaikkaan ja niille löydettiin keinoemo (Emmet, Elias, Elmeri, Elna, Elvi ja Enni-penttujen emo toimii sijais-emona).

Pennut ovat nyt varttuneet hoitopaikassa, joten kaikki ovat suloisia kotikissoja. Kotihoitaja kuvailee Mokomaa sanoilla rohkea, rakastava ja iloinen pikkukolli.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.