Mökö (nyk. Elli)

Lisätty sivulle: 2013-09-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mökö (nyk. Elli)
28.9.2013 Mökö sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

1.12.2014 Ellistä on tullut varsin tomera tyttö. Se on sellainen huumorintajuinen ja hauska tyyppi. Ellin lempiharrastuksiin kuuluu mm. käärmeiden hoito ja narut. Harrastan käärmeitä ja Elli on aina paikalla, kun vaihtelen vesiä ja ruokin niitä. Sille pitää aina varata oma hiiri, kun on ruokintapäivä, muuten se käy varastamassa itselleen oman. Mieheni harrastaa retkeilyä ja hänellä on aina ihania teltannaruja ym. rekvisiittaa ja rinkan pakkaaminen onkin mieheni ja Ellin yhteinen harrastus. Meille tupsahti muutama viikko sitten sijaiskotiin nuori rescue-koira, jota Elli inhoaa sydämensä pohjasta ja jolle se antaa kyytiä aina kun koirakakara innostuu riehumaan liikaa. Omat koirat sen sijaan ovat kivoja ja saavat tehdä mitä vaan. :)

5.11.2013 Elli on kasvanut kovasti. Siitä on tullut siro ja pitkäraajainen kaunotar. <3 En tiedä paljonko painoa on nyt, mutta tassuista päätellen voisin kuvitella, että Elli jää aika pieneksi tytöksi. Sillä on nyt aika samankokoiset tassut kun meidän kolmikiloisella Ninnillä.

Ellin paras kaveri on Tahvo ja nämä kaverukset painii keskenään aamusta iltaan ja illasta aamuun. Ninni lämpeni vähän hitaammin, mutta nykyään niillä on huimia takaa-ajoleikkejä. Jossain vaiheessa Ellillä oli hiukan kyseenalainen koirien pelotteluharrastus, mutta nyt se on onneksi aika lailla jäänyt. Tylsistyessään se teki valehyökkäyksiä koiria kohti ja sähisi ja poksui. Nuo meidän koirat kun on kovin kilttejä, niin nehän väisteli sitten pikkukissaa, mikä oli pikkukissan mielestä ilmeisesti kovin tyydyttävää. Vanhempi koira vähän ehti ilmoittaakin mielipidettään kyseisestä puuhasta, joten Elli siirtyi kiusaamaan vaan tuota nuorempaa ja kiltimpää, mutta nyt sekin on käynyt tylsäksi kun koira ei enää viitsi väistellä. Pari kertaa olen ollut huomaavinani, että Elli olisi pikkuisen puskenutkin koiraa ohi kulkiessaan. :) Itseasiassa se parhaillaankin nukkuu tuolla vanhemman koiran vieressä.

Ihmisille sähinä loppui aika pian, mutta ihmiset ei selkeästi ole vieläkään mitään suosikkeja. Ei niinkään siksi, että enää pelottaisi, mutta ihmiset on vaan vähän tylsiä pikkukissan mielestä. Silittely ja sylittely on ihan plääh ja riehuminen niin paljon kivempaa. ;) Ellin ensimmäinen lempinimi olikin kauniisti Apina. Meillä leikitäänkin paljon erilaisia huiska-leikkejä ym. joilla saa mukavasti vähän suhdetta rakennettua ihmisiinkin. Ruoka-aikana ihmiset on tietenkin myös varsin ok. Nyt on muutaman kerran kissamaista nirsoiluakin ollut, mutta pääosin kaikki ruoat uppoaa vielä hyvin. Hampaat varmaan vaihtuu ihan just, koska kaikkea pitää tällä hetkellä jyrsiä.

Älyttömän helposti se on tänne lauman jatkoksi solahtanut ja vaikea kuvitella, että pikkukissa on ollut meillä vasta niin vähän aikaa.

***

Leikattu naaraspentu, noin 3 kk (16.9.2013), kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

27.9.2013 Mökö on reipastunut tämän viikon aikana huomattavasti. Uskaltaa painia jo veljensä kanssa vaikka olenkin paikalla. Lempileikki on, kun kättä heiluttelee peiton alla ja pääsee saalistamaan sitä liikkuvaa mysteeriä. Uskaltautuu siis tosi lähellekkin jo. Keksin myös vahingossa lempiherkun, joka on kuivattua kanaa. Sitä syödessä muristaan veljelle, ettei herkkua varasteta. Vieläkin uusien ihmisten tullessa huoneeseen aristaa ja sähisee, muttei pahantahtoisesti, pelkää vain.

22.9.2013 Mökö siirtyi uuteen hoitopaikkaan Helsinkiin.

***

18.9.2013 Lisätty Mökölle vielä uusi kuva sekä leikkivideo. Mökö ja Luru muuttavat lauantaina Helsinkiin ja niille on varattu leikkausaika sunnuntaille. Eli nämä pennut olisivat valmiita muuttamaan kotiin jo ensi viikon loppupuolella!

16.9.2013 Mökö ja Luru ovat villikissan pentuja ja ovat tulleet Rekuille hoitoon Sastamalasta.

Mökö on vielä hieman arka pieni kissa ja kaipaa kesytystä sekä reippaan kissakaverin seurakseen. Mökö luikkii karkuun ihmistä, mutta melko helposti sen saa syliinsä ja siinä kehräämään. Mökö on erittäin leikkisä ja rakastaa painia Lurun kanssa! Myös huiskat, pallot ja kaikenlaiset muut lelut saavat tähän tyttöön vauhtia! Mökö on nopeasti kesyyntynyt kotihoidossa ja määrätietoisella, lempeällä käsittelyllä siitä tulee varmasti vielä ihana lemmikki.

Nämä pennut rrrrakastavat lihaa, joten toivottavasti uusi koti on valmis tarjoamaan mahdollisimman lihapitoista ruokaa Mökölle.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.