Mokka

Lisätty sivulle: 2010-09-15

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mokka
3.12.2010 Mokka muutti omaan kotiin Espooseen.

***

NAARAS, noin 5kk (marraskuun loppupuolella 2010) Helsingissä

22.11.2010 Mistä Mokalle oma koti? Melli-sisko on muuttamassa pian omana kotiin ja kotihotiaja on lähdössä matkalla, joten Mokalle pitäisi pian löytää oma koti.

26.10.2010 Lisätty uusia kuvia. Mokka olisi ihan valmis pakkaus omaan kotiin.

12.10.2010 Kuulumisia kotihoitopaikasta: Neiti ujosteli pari päivää ja on ollut siitä lähtien seurallinen ja seikkailunhaluinen kehruukone. Moottori pärähtää käyntiin heti aamulla, kun ihminen herää ja puskutraktorin lailla haetaan silityksiä. Mokasta on havaittavissa myös diivamaisia elkeiltä, ja hän komentaakin mieluusti palvelijoitaan keittiössä laittamaan hieman parempaa apetta tarjolle. Neiti tulee mainiosti toimeen hoitopaikan koiran kanssa. Puskee kaveriaan ja selkeästi nauttii, kun toinen nostelee jalkojaan itään ja länteen neidin tieltä pois hämmentynyt ilme kasvoillaan.
Mokka pitää ihmisistä ja toisista eläimistä, mutta mikään sylivauva se ei ole, koska maailmassa on niin paljon uutta ja ihmeellistä nähtävää. Toki hän välillä rötköttää lähellä ja ottaa kauneusunia. Sen jälkeen jaksaa taas syöksyä uusiin seikkiluihin; puremaan siskon häntää, ihmettelemään lintuja ikkunasta, aivastelemaan hoitotädin pölyisen lipaston alle tai katsomaan onko ne kukat istutettu purkkeihin oikein, ja tietenkin ilmoittamaan häntä ylväästi pystyssä palvelijoille, että pieni välipala maistuisi.

Tämä reipas tyttö etsii kotia tositarkoituksella, ja soveltunee hyvin hieman kokemattomallekin ihmiselle, kuten hoitotätikin on. Mokka saa elämään varmasti sisältöä – vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä iloa ja kehräystä niin, että korvissa soi. Kuvat eivät tee oikeutta tälle ylväälle pikku-neidille. Mokka on äärettömän kaunis ja linjakas ulkomuodoiltaan. Hoitotäti saa kuitenkin tallennettua tästä pikku-Porchesta kameralleen yleensä vain mustaa sotkuista raitaa tai pienen peffan…Mokkaan on siis mahdollista tulla ihastumaan ihan livenä hoitopaikkaansa, erikseen sovittuna ajankohtana.

5.10.2010 Mokka ja Melli siirtyivät viime viikolla uuteen hoitopaikkaan tottumaan kotielämään pienemmissä piireissä. Uudessakin kotihoitopaikassa on koira jonka kanssa kaksikko on tullut heti alusta asti hyvin juttuun.

Kotihoitaja kertoo: Tytöt voi hyvin ja reipastuvat hetki hetkeltä enemmän. Ruoka maistuu ja kakkaa tulee. :-) Mokka vaikuttaa hyvinkin uteliaalta ja äänekkäältä. Tänään on ollut havaittavissa puskemista ja kehräämistä. Tai hän kehräsi mieheni sylissä heti ensimmäisenä iltana…. :-) Melli on selkeästi arempi ja varautunut. Välillä kuitenkin rötköttää sylissä rentona ja korvatkin nousee pystyyn. Tytöt ovat saaneet asumuksekseen alakerran ison vessan. Ovea pidetään paljon auki, ja saavat tulla pois halutessaan ja ovatkin käyneet tutkimusreissuilla yläkertaa myöten. Eivät ole tänne kämppään vielä kadonneet. Yllättävän reippaasti tepastelevat ja Edi-koira saa Mokalta kiehnausta osakseen. Kovin ovat toisistaan riippuvaisia ja kutsuvat toisen heti lähelle jos kaveri katoaa johonkin.

15.9.2010 Sisarukset Mokka, Marmeladi ja Melli etsivät omaa kotia joko yhdessä tai erikseen. Pennut ovat vielä vähän ujoja, mutta eivät mitenkään agressiivisia ja ovat kehittyneet pari viikon aikana hoitopaikassa hienosti. Pennut leikkivät mieluusti muiden kissojen kanssa, joten olisi kiva jos tytöt pääsisivät kaverin kanssa omaan kotiin ellei kodissa ole jo valmiiksi kissakaveria odottamassa.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.