Moccamaster

11.8.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Moccamasterista ei tällä hetkellä oteta enempää kyselyitä vastaan!

Moccamaster eli tuttavallisemmin Moccis etsii kotia ”isosiskonsa” Katriinan kanssa.

6.1.2021

Moccamaster on kotoisin suuresta kissapopulaatiosta, josta se loukutettiin kaikista viimeisenä. Tämä sisukas pikkutyttö ei millään olisi halunnut mennä loukkuun vaikka sen sisarukset olivat jo lähteneet Rekuille hoitoon. Populaatiossa Moccis nähtiin usein hengailemassa oletetun siskonsa Baristan kanssa. Viimeisen yönsä ulkona Moccis vietti vanhemman kissan kainalossa, oletimme kyseistä kissaa Mocciksen äidiksi, mutta kyseessä olikin setämies kolli! Rekuilla Moccis on oleskellut samassa hoitopaikassa hieman vanhemman Katriinan kanssa, joka loukutettiin samasta populaatiosta päivää aikaisemmin. Moccis ja Katris ovat alusta asti olleet kuin paita ja peppu ja etsivätkin nyt yhteistä loppuelämän kotia.

Moccamaster on reipastunut nopeasti hoitopaikassa ollessaan ja onkin jo hyvin utelias ja aktiivinen tyttö. Vaikka ihminen onkin vielä paikoin hiukan jännittävä ja välillä ujostuttaa, niin varsinkin herkkupalat saavat Mocciksen kiehnäämään ja kehräämään jaloissa, ja tyttö hakeutuu jo rapsutuksillekin itse. Moccis on seurallinen ja katselee mielellään ihmisten puuhasteluja, ja leikkiä Moccis jaksaa niin kauan, kun vain seuraa ja leikittäjiä löytyy!

Moccamaster sopisi monenlaiseen kotiin, mutta Katriinan ujouden takia emme harkitse pikkulapsiperhettä tälle parivaljakolle.

Summary in English

Moccamaster or ”Moccis” is looking for a home with Katriina, a bit older cat from the same cat colony. Moccis is a very curious and active kitten who loves to play all the time. She has gotten used to humans quite well but might still be jumpy from time to time. Scratchies are well received and especially treats get her wiggly and cuddly.

Moccis could fit in all kinds of families but Katriina is still shy so we won’t consider homes with small children for these two.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 200 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Karoliina / 045 614 7290

Soittoajat: la ja su 12-13

karoliinarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Moccamaster

    Olen lukenut Rekku Rescue ry:n ohjeet kissan adoptioon: Kissan Adoptio

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.


    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.