Moa (nyk. Elli)

Lisätty sivulle: 2011-10-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Moa (nyk. Elli)
4.11.2011 MOA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

1.12.2011 Tervehdys, Moa ristittiin Elliksi tällä uudessa omassa kodissa ja Elli tuli Mimmin (Rekkujen Dos) ja Börjen pikkusisikoksi. Ikäerohan näilä sankareilla ei ole kuin muutama kuukausi ja siksi varmaan kotiutuminen oli selvä heti seuraavana päivänä 5.11. Trio rymistelee aamu- ja iltavillit letkassa peräkkäin ja painikumppaneita vaihdellaan lennossa päivittäin. Torkut hoidellaan joko pinossa, duona tai joskus jopa solona ja eri huonessa :) Ruokailussa järjestys on Ellin määräämä ELLI ENSIN ja muut sitten.Daami maiskuttaa nyrkin kokoista lihakimpaletta hyvällä ruokahalulla ja ah, niin kovin usein. Nuorineiti siis sopeutui meille heti, verhoissa on kiivelty, pakastinmessa istuttu ja vessanpöntön voittanutta ei ole. Onneksi toi tättähäärä väsyneenä sentään kaipailee meidän silityksiä, pussaillakin saa mutta ihan vähän vaan ;O) Kun neiti tietäisi, että Joulu tulee ja sen myötä uusi puuhakeskus: joulukuusi… Sitä odotellessa!

Terkut, Taru & co.

****

NAARAS, n. 10vk (lokakuussa 2011, luovutus 4.11 jälkeen), kotihoidossa Helsingissä.

23.10.2011 Ebbalina, Moa ja Peik ovat reippaita, kehrääväisiä ja iloisia pikkupentuja. Hiekkistavat ovat hallussa, kynsien leikkaaminen ja muut hoitotoimenpiteet sujuvat mukavasti ja ruokakin kelpaa (raksuja tosin vielä vierastetaan), eli aikalailla mutkattomia kissanalkuja kaikenkaikkiaan. Tällä hetkellä pikkuiset ovat parhaassa riiviöiässä, hoitotädin sylissä vedetään siis joko päikkäreitä tai hurjia painimatseja, ja raksu- ja vesikippojen kautta kulkee Ihan Paras rallirata.

Moa on tomera tyttö joka on erikoistunut hoitohuoneesta ulosryntäämiseen. Häntä pystyssä juostaan tervehtimään niin ihmisiä kuin kissojakin, eikä hirveästi hätkähdetä jos jälkimmäisiltä pääsee vähän ärräpäitä. Ainakin tuttujen ihmisten kanssa Moa harrastaa myös hiustenhuoltoa. Moa on sen verran ennakkoluuloton tyttö että luulisin sen sopeutuvan vähän vilkkaampaankin kotiin alta aikayksikön.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.