Mizu

07/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

2.1.2021 Mizu muutti omaan kotiin toisen leikkisän kissan kaveriksi.

***

Mizu on neljän pennun pentueesta se herkkä, pieni prinsessa. Mizu rakastaa ihmisten huomiota, ja kiipeää usein itse syliin.

22.12.2020

Emme toistaiseksi ota Mizusta enempää tiedusteluja vastaan. We no longer accept new adoption requests for Mizu.

19.12.2020

Mizu saapui Rekkujen sijaiskotiin kolmen sisaruksensa Daichin, Kasain ja Tenkun kanssa. Pennut olivat aluksi kovin räkäisiä ja niillä oli sitkeitä vatsavaivoja. Pennut kuitenkin reipastuivat kotihoitajien ahkeran huolenpidon ja hoidon ansiosta, ja ovat nyt valmiita etsimään omia kotejaan.

Mizu on kova juttelemaan ihmisille, ja rakastaa huomiota yli kaiken. Se kiipeää syliin itse vaikka lahjetta pitkin, jos ihminen ei tajua antaa sille sen tarvitsemaa huomiota ajoissa. Leikkiminen ja painiminen toisen kissan kanssa on Mizun lempileikkejä. Mizu on kovin kiltti, ja sen kanssa erilaiset hoitotoimenpiteet onnistuvat moitteetta.

Mizun lempiruokaa on raaka liha. Saadessaan liha-aarteen tassuihinsa, saattaa se jopa sähistä toisille pennuille, etteivät ne vain veisi kallisarvoista herkkua sen hampaista. Mizulla on sisarustensa tavoin ollut vatsavaivoja, ja se on tällä hetkellä sijaiskodissa vatsaystävällisellä ruokavaliolla. Uuden kodin tuleekin sitoutua seuraamaan vatsan toimintaa ja pitäytyä vatsaystävällisessä ruuassa.

Mizu tulee hienosti toimeen toisten kissojen kanssa, ja lähtisikin mieluusti uuteen kotiin jommankumman sisaruksistaan, Kasain tai Tenkun, kanssa. Vaihtoehtoisesti uudessa kodissa pitäisi olla nuori ja energinen kissakaveri odottamassa.