Miuku

n. 8v (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

12.10.2019 Miuku ja Mauku löysivät yhteisen kodin Helsingistä

***

Mauku ja Miuku ovat keski-ikäiset kissakaverukset, jotka saapuivat Rekkujen hoiviin kun heidän iäkäs omistajansa ei heistä pystynyt enää huolehtimaan.

25.9.2019
Miukun ja Maukun sopeutuminen kotikissan elämään on sujunut hienosti! Miuku on alkanut nauttimaan ihmisen läheisyydestä ja usein se kömpiikin ihmisen mahan päälle köllöttelemään. Myös öinen levottomuus on vähentynyt huomattavasti ja nykyään yöt pääsääntöisesti nukutaan kiltisti.

30.8.2019
Miuku viihtyy paljon itsekseen, mutta sallii silityksen. Se itse päättää milloin saa silittää ja milloin ei. Kun antaa silittää, se nauttii rapsutuksista hyvin paljon. Miuku kyllä kertoo kun on saanut silityksistä tarpeeksi, ja hypähtää muualle.
Miuku tykkää leikkiä jonkin verran, ja osaa kaivaa nappulaa aktivointitarjottimelta.
Miuku ja Mauku ovat entisessä elämässään ulkoilleet vapaana, ja sopeutuminen sisäkissaksi on vielä kesken. Uuden kodin tulee siis varautua oven raosta livahtamista yrittäviin kissoihin ja öiseen huuteluun. Toki nämä varmasti ajan myötä rauhoittuvat.
Miukun ja Maukun sijaiskodissa on ala-asteikäinen lapsi ja kissat tulevat hänen kanssaan ihan hyvin toimeen, mutta eniten he arvostaisivat varmasti kotia jossa ei olisi pieniä lapsia. He ovat eläneet koko ikänsä yhdessä ja mieluusti asuisivat jatkossakin saman katon alla.