Miuku Manteli

Lisätty sivulle: 2012-10-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Miuku Manteli
16.11.2012 Miuku Manteli muutti omaan kotiin Helsinkiin kahden kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

18.11.2012 Moi taas! Oli ihan pakko tulla hehkuttamaan! :) Päätettiin äsken ottaa Miuku ensimmäistä kertaa syliin, jos voi vitsit mikä kehrääminen alkoi!! Se oikein pyöri sylissä, meni selälleen ja antoi rapsuttaa vatsastakin, ja ‘tassutteli’ silleen kun kissat oikein tyytyväisenä! :) Kyllä siitä reipas kissa tulee, oon ihan varma! Terv: Johanna

***

Naaraspentu, noin 3kk (lokakuussa 2012), kotihoidossa Vantaalla

24.10.2012 Pikkuiset pörrökissat Miuku Manteli, Kisu Pikkukuu, Miiru Mustikka sekä eri pentueesta oleva “isoveli” Otto-Veikka Töppönen saatiin syksyn tullen talteen kun heidät pihallaan havainnut perhe huolestui ulkona juoksevista pikkukisuista ja otti operaatiokseen loukuttaa pennut pois talven tieltä. Niin saatiin kiinni kaikki pihamaalla vilahdelleet pörröturkit sekä yllätyksenä myös rohkaisevan isoveljen roolin saanut herra Töppönen.

Kaikki pikkukissat olivat alkuun melko kauhuissaan suuresta elämänmuutoksesta, olivathan ne saaneet juosta ulkona ilman kovin läheisiä ihmiskontakteja. Miuku on kovin kiltti mutta vielä melko pelokas pikkukissa, ihmiset jännittävät tätä pörröturkkia kovasti ja rohkaistuakseen neiti tarvitsee aikaa ja paljon positiivisia kokemuksia. Reippampien sisarusten seura tekee tälle tytölle hyvää joten omassa kodissakin voisi olla toinen kissa josta ottaa mallia.

Lapsiperheisiin pentuja ei suositella sillä vaikka kaikki ovat ystävällisiä ja ajan kanssa varmasti reipastuvat vielä lisää, ovat pikkuiset äkkinäisille liikkeille ja koville äänille hieman säikkyjä joten lapsiperheen meno olisi tälle porukalle turhan stressaavaa. Rauhallisempi koti jossa pikkuiset saavat reipastua ja rakastua omiin ihmisiinsä olisi näille suloisuuksille se paras.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.