Miuku

Lisätty sivulle: 2007-11-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Miuku
2/2008 Miuku sai kodin hoitopaikastaan Helsingistä.

***

Leikattu naaras, 1v 1kk (elokuussa 2008)/Helsingissä

21.8.2008 Lisätty Miukusta uusi kuva.

18.8.2008 Kuulumisia hoitopaikasta: “Miuku on reipastunut siitä mitä se oli keväällä hoitoon tullessaan. Talon omaan väkeen Miuku on tottunut hienosti, seurailee ihmisten tekemisiä hyvinkin läheltä ja kiinnostuneesti. Vieraita ihmisiä ja tilanteita Miuku kuitenkin vielä pelkää, sekä fyysistä kontaktia. Talon omien kissojen kanssa Miuku tulee hienosti toimeen. Miukun olisi siis hyvä saada koti joko perheen ainoana eläimenä, jolloin hän saattaisi reipastua, tai sitten muiden kissojen kaveriksi. Tulevalla kodilla tulisi siis olla kärsivällisyyttä ja antaa Miukun tottua uuteen kotiin omaan tahtiinsa.”

13.8.2008 Miukulla olisi kiire löytää oma koti, sillä kotihoitopaikka ei sitä haluaisi enää pitää ja onhan toki Miuku etsinyt omaa kotia jo niin kauan että oma koti olisi varmasti tälle kissalle unelmien täyttymys.

3.6.2008 Miuku on käynyt steriloitavana ja samalla saanut tehosterokotteen. Nyt olisi tämä neiti kaikin puolin kunnossa lähtemään omaan kotiin, joten ei muuta kun soittoa Mikun “sihteerille” Paulalle. :)

30.1.2008 “Misse lähti ensimmäisenä omaan kotiin ja riehumisen määrä rauhoittui taloudessamme huomattavasti… Miuku, tämä pieni neitihenkilö on kaikkien kissojen pikkusisko. Muut kissat pitäneet huolta niin hyvin ettei Miuku paljon kontaktia ihmisiin ota. Katselee meitä siihen malliin että mitä meillä ihmisillä on oikein tekoa Hänen paikassaan! :)

Miuku on perusluonteeltaan hieman arka enkä suosittele kotia missä paljon muita kotieläimiä tai lapsia. Tämä kissa ei ole mikään syli- tai hellittelykissa. Tosin ajalla ja vaivalla tästä neidistä voi tulla vaikka mitä. Summa summarum: Miukuneiti vielä kaipaa omaa rakastavaa kotia jossa hän saa olla kunigatar tai ainakin prinsessa talossa!”

10.12.2007 Sisarukset Miuku ja Misse ovat harjoittelemassa kotielämää Tapiolassa Edwin kissan kanssa.

13.11.2007 Sisarukset Miuku, Misse ja Misu kaipaavat jo kovasti jouluksi omaan kotiin.

Kertomus: Raidallinen pikkukolli, valkea-raidallinen ja musta kissaneiti:
Pikkuiset asuivat tehtaan pihalla ja nukkuivat suoraan asfaltilla koska ei ollut mitään pääsyä suojaan. Pennut ovat rauhalliset ja ystävälliset, täysin kesyt kissalapset.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.