Miuku (nyk. Lilli)

13.09.2015

Alkuperä: Suomi

6.8.2020 Miuku löysi oman uuden kodin yhdessä sisarensa kanssa. 

12.8.2020 kuulumisia kodista:

“Viikko täällä Käpylässä on mennyt mukavasti. Kummatkin kissat ovat käyttäytyneet erittäin kohteliaasti ja hiekkalaatikko, ruokapaikka ja asunto päällisin puolin tulivat nopeasti haltuun. Päivä päivältä tuttavallisuus on lisääntynyt, toinen melkein tuli syliin yksi ilta, ja turkin harjaaminen näyttää miellyttävän kumpaakin. On kehräilty, ravailtu, kisailtu ja nau´uttu :) Vain valjaiden heristely aiheutti kummallekin pikaisen poistumisreaktion, yrittelemme sitä pikkuhiljaa uudestaan, jotta pääsemme ensin pukemaan ylle ja sitten jopa vierailulle pihalle. Kaikenlaisiin leluihin kumpikin suhtautuu vielä hieman ylenkatsoen, vaikka niitä piisaa liiankin kanssa. Leveät ja lukuisat ikkunalautamme ovat nauttineet suurta suosiota.

Matti (7v) nimesi kissat uudestaan: Lilli ja Matias, jotka ovat vallan mukavat nimet eivätkä näytä kumpaakaan kummemmin mietityttävän.”

***

Miuku on utelias ja rohkea tyttökissa, joka viihtyy ihmisen seurassa! Miuku rakastaa rapsutuksia ja loikkaa myös kutsuttaessa niitä hakemaan. Miuku osoittaa tyytyväisyyttään puskemalla, mutta ei kuitenkaan ole varsinainen sylikissa. Miuku etsii kotia ujomman sisarensa Maukun kanssa. Miuku ja Mauku saivat kodin Rekku Rescuen kautta jo pentuina, jolloin Miuku etsi kotia alunperin nimellä Inga. Miukun sen aikaisen kodinetsimisilmoituksen löytää täältä. Miuku ja Mauku eivät tulleet toimeen kolmannen kissan kanssa samassa laumassa, joten ne etsivät yhdessä kotia perheen ainoina kissoina.

8.7.2020

Heti alusta alkaen rohkea Miuku seuraili kotihoitajan jalanjäljissä. Miuku auttoi myös varautuneempaa sisartaan Maukua rohkaistumaan pois piilopaikastaan. Tytöille maistuu ruoka, joten uudessa kodissa olisi hyvä olla säännölliset ruoka-ajat sekä aktiviteetteja. Miukun ja Maukun ulottumattomiin kannattaa myös laittaa kasvit, sillä niiden puskeminen ja mutusteleminen tuntuu heidän mielestään olevan hauskaa ajanvietettä. Miuku ja Mauku voivat tulla toimeen myös lasten kanssa.

Summary in English

Miuku is a curious and brave female cat who enjoys being with people! Miuku loves scratches and jumps at the opportunity of being able to get them, but she still isn’t an actual lap cat. Miuku is looking for a home with her shyer sister Mauku. Miuku and Mauku didn’t really get along with a third cat, so they are looking for a home together as the home’s only cats.