Mitja (nyk. Mauno)

02.07.2023

Alkuperä: Suomi

12.11.2023 Mitja tassutteli reippaasti ikiomaan kotiinsa bestiksensä Mertzin kanssa.

***

Hurmuripoika Mitja on iloa, touhua ja rakkautta täynnä oleva kissa, johon jokainen ihastuu hänet nähdessään.

21.10.2023

Emme ota Mitjasta vastaan enempää kyselyitä. Kaikille hakemuksen jättäneille vastataan sähköpostitse mahdollisimman pian.

15.10.2023

Mitja on lähtöisin pienestä sisäkissapopulaatiosta pääkaupunkiseudulta, ja saapui Rekkujen sijaiskotiin 24.9.23. Mitja hurmaa ihmiset ihanalla luonteellaan ja komealla ulkonäöllään. Hän ei arastele vieraitakaan vaan on hyvin pian valmis kiipeämään syliin kehräämään ja vastaanottamaan silityksiä. Kotihoitajansa Mitja otti nopeasti hänen omaksi ihmisekseen, ja osoittaa tämän seuraamalla perässä, hakeutumalla ihan kiinni tai kiipeämällä päälle, sekä “auttamalla” hoitohuoneessa tapahtuvissa askareissa.

Ihmisten lisäksi Mitja tykkää toisista kissoista, joten sen tulevassa kodissa tulee olla toinen poikakissa, jonka kanssa Mitja voi jatkaa hippa- ja painileikkejä. Mitja voisi muuttaa myös samaan kotiin veljensä Mertzin kanssa. Mitja sopii luonteensa puolesta hyvin myös lapsiperheeseen.

Huomioithan, että emme luovuta pentuja ainoiksi kissoiksi, eikä energinen pentu myöskään lähtökohtaisesti sovi seniorikissan pariksi.