Misy (nyk. Maisa)

Lisätty sivulle: 2014-08-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Misy (nyk. Maisa)
27.9.2014 Misy sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.2.2015 Kuvaterveisiä Maisalta!

***

Leikattu naaras, noin 3 v. Kotihoidossa Helsingissä.

16.9.2014 Misy oli rokotusreissulla oikein reipas tyttö ja antoi käsitellä hyvin. Kotioloissa Misy on jatkanut leppoisaa kissanelämää, nauttinut leikityksestä ja rapsutuksista ja kantaa ainoan kissan roolin ihmisten seurassa selvästi mielellään. Misy ottaa mielellään pitkiä päivänokosia lasitetulla parvekkeella tai ikkunalaudalla auringonpaisteessa. Lisätty pari uutta kuvaa neidistä.

1.9.2014 seurallinen Misy on entisestään reipastunut. Kun vieraita tulee kylään, silittelyjä tullaan vaatimaan turhia kursailematta. Alun näykkimiskohtaukset ovat myös onneksi vähentyneet. Aamuisin Misy on aina valppaana sängyn vierellä vahtimassa, josko kohta hoitaja tajuaisi siirtyä täyttämään ruokakuppia. Leikkii mielellään sekä yksin että ihmisten kanssa, ja saa silloin tällöin matot rullaavia vipellyskohtauksia!

21.8.2014 Misy on oikein seurallinen ja melko rauhallinen tyttö. Se tykkää niin tutuista, kuin vieraistakin ihmisistä. Misy on kova puskemaan ja herkut ovat sille erityisesti mieleen. Misy on utelias ja tykkää tutkia paikkoja. Se myös seurailee ihmisten toimia ovensuussa.

Misy on luovutettu suoraan kodista Rekku Rescuelle. Se ei tule kovin hyvin toimeen muiden kissojen kanssa ja varmasti nauttisi ainoan lemmikin paikasta uudessa kodissaan. Misyn aiemmassa kodissa on ollut ala-asteikäisiä lapsia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.