Misukka

Lisätty sivulle: 2013-11-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Misukka
14.4.2014 Misukka sai kodin kotihoitopaikastaan.

***

Leikattu naaras, noin 7 v. Kotihoidossa Helsingissä.

30.3.2014 Misukka on jo kovin pitkään odotellut sitä ikiomaa kotia. Mielellään soisi sen jo löytyvän tälle suloiselle kissarouvalle :)

21.2.2014 Misukasta voit käydä lukemassa lisää kotihoitajan blogista.

10.12.2013 Misukka on kotiutunut hyvin hoitopaikkaansa ja on myös hyvää pataa hoitoipaikan kissan kanssa joka on hyvin rauhallinen kissa. Misukan silmät vuotaa vähän vähemmän kun ennen.

18.11.2013 Misukka on elänyt rauhallista elämää vanhan mummon kissana, mutta hakee nyt uutta kotia omistajan poismenon takia. Misukka on rauhallinen ja ihmisrakas pieni kissa joka välillä kyllä innostuu leikkimäänkin kun lempparilelut kaivetaan esiin. Misukka viihtyy välillä sylissä, mutta enemmän tykkää olla vain lähellä silitettävänä.

Uuden kodin pitäisi olla rauhallinen ja kissakokemusta omaava, sillä Misukka ei ole tottunut käsittelyyn, joten kynsienleikkuu ja lääkkeiden anto vaatii kokemusta kissojen käsittelystä. Misukalla on syntymävika hännässä ja häntä onkin tavallista lyhyempi ja mutkalla. Lisäksi Misukan silmät vuotavat aikalailla ja senpä takia silmien aluset onkin ryysteessä koko ajan. Vaiva on kuitenkin vain kosmeettinen. Vaivoista ja kummallisuuksista huolimatta Misukka on suloinen kissa joka reippaasti tutustuu uusiin ihmisiin ja onkin ovella aina ensimmäisenä vastaanottamassa vieraita.

Lisää kuvia ja tarinoita Misukasta löytyy täältä

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

Haluamme tukea Misukan kodinlöytymistä ja neidistä peritäänkin ERITYISKULUKORVAUS 60€, koska Misukka silmien vuotaminen voi olla kroonista ja vaatia enemmänkin hoitamista, lisäksi Misukan jalkojen kunto voi jatkossa aiheuttaa vaivoja. Misukan terveyttä tulisi muutenkin seurata, Misukan lääkitseminen ja käsittely ei ole kovinkaan helppoa. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.