Misu

Lisätty sivulle: 2007-11-13

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Misu
5.4.2008 MISU MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

NAARAS, noin 8,5-9kk (maaliskuussa 2008) / Keravalla

17.3.2008 Misu kävi eläinlääkärillä steriloitavana ja tehosterokotuksissa.

29.2.2008 Misun kaverit Mir&Mii lähtivät jo yhdessä omaan kotiin, joten nyt alkaisi olla Misun vuoro päästä kanssa ikiomaan kotiin.

18.1.2008 Mir, Mii & Misu kuulumisia: Hei! Tässä hieman kuulumisia kolmikosta:
Pennut ovat kovin reipastuneet siitä kun tulivat meille. Kovin ovat vilkkaita ja eläväisiä, mutta vielä heijastuu kova elämänalku kadulla, ja ihmiseen ei uskalleta kovin luottaa. Mutta onneksi kissakavereista on paljon seuraa, ja välillä leikkimisen välissä pitää käydä ihmisiinkin tutustumassa ja ihmettelemässä mikäs tämä tyyppi on. Päivä päivältä mennään eteenpäin ja nyt uskalletaan jo tulla hakemaan nameja kädestä.

Ruokahalu on kaikilla kova, sekä energiaa sitä mukaa kamalasti :) Pennut ovat myöskin tulleet hienosti juttuun omien kissojemme kanssa, osaavat antaa heille omaakin tilaa, vaikka kovasti tekisi mieli vaan puskea isompia kissejä :)

Pennut luovutetaan perheisiin jossa ei ole koiria eikä pieniä lapsia, ja jossa riittää kärsivällisyyttä totuttaa nämä pikku-kissat oikeaan kotielämään :)

****

13.11.2007 Misu kaipaisi kovasti omaan kotiin jouluksi.

Kertomus:
Raidallinen pikkukolli, valkea-raidallinen ja musta kissaneiti

Pikkuiset asuivat tehdaan pihalla ja nukkuivat suoraan asfaltilla koska ei ollut mitään pääsyä suojaan. Pennut ovat rauhalliset ja ystävälliset, täysin kesynyt kissalapset.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.