Misu Kissanen

Lisätty sivulle: 2012-09-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Misu Kissanen
20.2.2013 Misu Kissanen muutti omaan kotiin Helsinkiin

***

Kuulumisia kodista:

18.5.2013 Misu senkun komistuu päiväpäivältä, on aivankuin eri kissa. Ei enää pelkää vieraitakaan. Mitä enemmän porukkaa sitä enemmän Misu haluaa esitellä temppujaan.

Miten me on osattukaan olla ilman Misua, kyllä se tuo meille niin paljon iloa, mekin ollaan Misun myötä muututtu paljon lempeämmäksi.

Oikein hyvää alkavaa kesää.

Toivottelee ihana, hurmaava, viisas, kaunis, kiltti ja rajukin Misuliini.

tietysti myös onnelliset omistajat, Oona & Liisa

***

Leikattu naaras, noin 2,5v. (talvella 2012), kotihoidossa Vantaalla

30.1.2013 Misu Kissasen kaverille Kisulle on jo löytynyt oma koti, joten olisi mukavaa jos Misukin pääsisi jo pian omaan rakastavaan kotiin.

10.1.2013 Misu Kissanen eli Lakta, vietti kotihoitoon saavuttuaan aikaansa lähinnä sängynalla. Neidin sai kuitenkin aina hyvin sieltä pois eli ei lähtenyt karkuun, vaikka huomasi, että häntä ollaan ottamassa syliin toimenpiteitä varten. Kun Lakta kämppiksineen pääsi hoitohuoneeseen alkoi neiti vihdoinkin rentoutumaan. Ei ole juurikaan hienompia tunteita, kun kuulla arahkon hoidokin ensimmäisen kerran kehräävän sylissäsi <3 Laktalle paras koti olisi rauhallinen aikuinen koti, jossa neiti saisi runsaasti huomiota ja sylittelyä.

2.1.2013 Kissaset “juhlistivat” vuodenvaihdetta käymällä rokotuksilla ja siirtyivät samalla uuteen hoitopaikkaan Vantaalle. Molemmat, jopa arempi Misu ovat reipastuneet kotihoidossa ollessaan kovasti, joten uuden edessä neitokaiset luultavasti tarvitsevat vain hieman aikaa asettuakseen kodiksi :) Misusta on kuoriutunut yhtä hellyyttävä ihanuus kuin reippaammasta kaveristaan.

1.10.2012 Misu on suloinen pieni arkajalka, joka vietti ensimmäiset viisi päivää kotihoidossa sohvan alla piilossa. Viidennen päivän iltana Misu päätti, ettei täällä ehkä olekaan mitään niin pelottavaa ja tuli esiin ja saman tien tekemään tuttavuutta hoitotätiinkin. Vaikka paljon on jo rohkaistuttu alkupäivien jälkeen, Misu on edelleen melko ujo ja säikähtää äkkinäisiä liikkeitä. Misu on kuitenkin tosi kiltti, nauttii rauhallisista hellittelyistä ja varmasti ajan myötä rohkaistuu lisää. Misu lähtisi mielellään yhteiseen kotiin rohkeamman Kisu-siskon kanssa. Kuva on Misusta piilopaikassaan, parempia kuvia Misusta tulossa pian!

21.9.2012 Kisu Kissanen ja Misu Kissanen ovat kissakaverukset joille meinasi käydä köpelösti, sillä niiden omistaja ei voinutkaan niitä enää pitää. Kissat oli viety eläinlääkäriasemalle lopetettavaksi, mutta eläinlääkäri ei halunnut lopettaa kilttejä terveitä ja nuoria kissoja vaan etsi niille apua. Kissaset päätyivätkin sitten Satakunnasta pääkaupunkiseudulle kotihoitoon ja odottavat nyt innolla omaan kotiin pääsyä.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.