Misu

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

Misu on 7,5-vuotias hyvin seurallinen ja leikkisä kissaneiti, joka etsii kotia ystävänsä Sisun kanssa. Misu tuli Rekuille, koska edellisessä kodissa puhkesi allergia.

7.2.2023

Misu on kaikessa mukana. Teetpä sitten töitä etänä, siivoat tai käyt vessassa, Misu on taatusti auttamassa. Misu tykkää leikkiä, ja varsinkin kepit ovat hänen mieleensä. Myös lelujen kaivaminen peiton alta kiinnostaa suuresti. Muulloin hän viihtyy ikkunan edessä tuijottamassa naapureita tai lepäämässä korkeissa paikoissa. Välillä hän hakeutuu myös syliin kehräämään ja leipomaan ihmisen mahaa.

Misu on melko kaikkiruokainen, ja häntä on helppo viihdyttää piilottamalla herkkuja esim. aktivointileluihin. Ruoka-aikoihin kaksikon ruokailua tulee kuitenkin hieman valvoa, sillä melko usein Sisu pyrkii syömään myös Misun annoksen.

Misu on sisäsiisti ja muutenkin suhteellisen helppohoitoinen. Lääkkeet menevät ruuan mukana ja turkin harjaus on erityisen mukavaa touhua. Hän antaa leikata kynnet, mutta tassu kerrallaan sillä hermo palaa siihen touhuun varsin nopeasti. Hän ei pidä nostelusta, mutta jos se on pakko tehdä, niin tassujen alta nostaminen on ihan ok. Hän tykkää hakea huomiota, mutta liiallista/vääränlaista huomiota saadessaan hän varoittaa näykkäisemällä kädestä. Siksi Misu sijoitetaan kotiin, jossa on kissakokemusta, mutta ei aivan pieniä lapsia.

Misu on perusterve, mutta tulevan kodin on kuitenkin varauduttava iän tuomiin vaivoihin sekä vuosittaiseen hammas- & terveystarkastukseen. Rekuilla ollessaan Misulta poistettiin hammaskiveä, joten seuraava kerta olisi vajaan vuoden kuluttua.

Summary in English

Misu is a playful and friendly 7,5-year-old lady who is looking for her forever home together with her friend Sisu.

Misu enjoys spending time with humans, and is sure to help you with everything you do around the house – working, cleaning or using the bathroom. Misu enjoys playing, especially with cat wands. Her other hobbies include watching the neighbors through the window and chilling at high places. Occasionally she enjoys purring in the lap of a human.

Misu tolerates well cutting nails, brushing her fur and taking her meds. She doesn’t particularly enjoy being picked up, and she might bite if she is annoyed. Because of this, Misu is looking for a home with some cat excperience and no small children.

Misu is healthy, but since she is getting older her new home will have to be prepared for yearly vet check-ups.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 250 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama, FIV-/FeLV-testattu negatiiviseksi (ellei toisin kerrota kissan kuvauksessa) ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Hanna / 0452212535

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

hannarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Misu

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.