Misu

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Misu on 7,5-vuotias hyvin seurallinen ja leikkisä kissaneiti, joka etsii kotia ystävänsä Sisun kanssa. Misu tuli Rekuille, koska edellisessä kodissa puhkesi allergia.

28.3.2023

Misu on kotiutunut sijaiskotiin hyvin. Misusta on sijaiskodissa olon aikana kuoriutunut erittäin sosiaalinen kissa, joka hakee ihmisten huomiota. Hän tulee hakemaan ihmisiä leikkimään ja tulee nykyään jopa syliin rapsuteltavaksi. Hän nauttii kepeillä ja palloilla leikkimisestä, ja yhdessä Sisun kanssa he jahtaavat toisiaan pitkin asuntoa (hyvässä hengessä).

Misu on melko kaikkiruokainen, ja ruoka maistuu neidille hyvin, mutta kaksikon ruokailuhetkiä pitää edelleen valvoa. Misu on perso herkuille, ja kaivaakin niitä aktivointileluista mielellään.

Sijaiskodissa on harjoiteltu kynsienleikkuuta. Misu on täysin sisäsiisti. Sijaiskodissa olon aikana jompikumpi oli kerran käynyt pissalla kylpyhuoneen matolla, mutta tämä ei ole toistunut.

7.2.2023

Misu on kaikessa mukana. Teetpä sitten töitä etänä, siivoat tai käyt vessassa, Misu on taatusti auttamassa. Misu tykkää leikkiä, ja varsinkin kepit ovat hänen mieleensä. Myös lelujen kaivaminen peiton alta kiinnostaa suuresti. Muulloin hän viihtyy ikkunan edessä tuijottamassa naapureita tai lepäämässä korkeissa paikoissa. Välillä hän hakeutuu myös syliin kehräämään ja leipomaan ihmisen mahaa.

Misu on melko kaikkiruokainen, ja häntä on helppo viihdyttää piilottamalla herkkuja esim. aktivointileluihin. Ruoka-aikoihin kaksikon ruokailua tulee kuitenkin hieman valvoa, sillä melko usein Sisu pyrkii syömään myös Misun annoksen.

Misu on sisäsiisti ja muutenkin suhteellisen helppohoitoinen. Lääkkeet menevät ruuan mukana ja turkin harjaus on erityisen mukavaa touhua. Hän antaa leikata kynnet, mutta tassu kerrallaan sillä hermo palaa siihen touhuun varsin nopeasti. Hän ei pidä nostelusta, mutta jos se on pakko tehdä, niin tassujen alta nostaminen on ihan ok. Hän tykkää hakea huomiota, mutta liiallista/vääränlaista huomiota saadessaan hän varoittaa näykkäisemällä kädestä. Siksi Misu sijoitetaan kotiin, jossa on kissakokemusta, mutta ei aivan pieniä lapsia.

Misu on perusterve, mutta tulevan kodin on kuitenkin varauduttava iän tuomiin vaivoihin sekä vuosittaiseen hammas- & terveystarkastukseen. Rekuilla ollessaan Misulta poistettiin hammaskiveä, joten seuraava kerta olisi vajaan vuoden kuluttua.

Summary in English

Misu is a playful and friendly 7,5-year-old lady who is looking for her forever home together with her friend Sisu.

Misu enjoys spending time with humans, and is sure to help you with everything you do around the house – working, cleaning or using the bathroom. Misu enjoys playing, especially with cat wands. Her other hobbies include watching the neighbors through the window and chilling at high places. Occasionally she enjoys purring in the lap of a human.

Misu tolerates well cutting nails, brushing her fur and taking her meds. She doesn’t particularly enjoy being picked up, and she might bite if she is annoyed. Because of this, Misu is looking for a home with some cat excperience and no small children.

Misu is healthy, but since she is getting older her new home will have to be prepared for yearly vet check-ups.