Misu

Lisätty sivulle: 2012-07-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Misu
19.11.2012 Misu sai yhteisen kodin poikiensa Tuiskun ja Robinin kanssa Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

1.5.2014 Reipastunut kovasti lähtötilanteesta, mukana perheen touhuissa vaikka ihan kosketusetäisyydelle ei hakeudukaan. Sylissä viihtyy hetken paijattavana, sitten haluaa jo hieman välimatkaa, mutta aina pitää olla samassa huoneessa kuin muukin perhe. Rohkeasti tulee tapaamaan vieraita, mutta katoaa sitten omaan rauhaansa. Koiravieraille sähisee ja pöyhistää turkkiaan, kävisi päällekin jos ei mentäisi väliin. Ulkoilee valjaissa pihalla, mutta pysyttelee mielummin terassilla aurinkoa ottamassa. Rakastaa villalapasia ja villalankakeriä, jotka kuskaa pöydän alle omaan paikkaansa ja murisee, jos toiset kissat lähestyy kun Misu on puuhissaan villakeriensä kanssa :)

28.12.2012 Misu-mamma muutti meille marraskuussa poikiensa Aslanin ja Milon (ent. Tuisku ja Robin) perässä. Alkuun kovin ujo ja pelokas kissa lymyili lähinnä omistajan sängyn alla ja ruokaili vain yön hiljaisuudessa, mutta nyt on jo sopeutunut meidän perheen menoon ja meininkiin. Hakeutuu samaan tilaan ihmisperheen ja kissapoikiensa kanssa, katselee touhua usein vähän kauempaa mutta innostuu poikiensa kanssa jahtaamisleikkeihin ja seuraa palloja/karvaleluja.

Aluksi sähisi kovasti jos kissapojat tuli lähelle, nyt kelpuuttaa jo samalla lautaselle syömään ja viereen nukkumaankin. Omistajalta hakee silityksiä puskemalla jalkoihin, vieraita ihmisiä säntää pakoon pöydän tai sängyn alle. Meidän 10 vuotiaan pojan syliin rauhoittuu jopa nukkumaan, omistajan ja muiden sylistä lähtee nopeaan pois. Aamuisin tulee aina tervehtimään kun perhe herää, samoin iltapäivällä kun kotiudutaan. Rauhallinen ja ystävällinen kissaemo. :)

***

LEIKATTU NAARAS, nuori aikuinen (heinäkuussa 2012), kotihoidossa Lohjalla

12.10.2012 Suloisella Misulla olisi kiire löytää ikioma koti, sillä kotihoitaja on muuttamassa eikä uuteen asuntoon saa ottaa kissaneitiä mukaan.

4.9.2012 Misu – kiltti tyttökissa, asustelee tällä hetkellä Lohjalla toisen kissan kanssa. Tulevat hyvin toimeen keskenään, riehuvat ja pitävät seuraa
toisilleen. Muutoin misu on todella rauhallinen ja ihana kisu.

26.7.2012 Emokissa Misu sekä muusikkomukulat Chisu, Robin, Tähkä ja Tuisku pääsivät yhdistykselle hoitoon jo pentujen ollessa pieniä kääröjä. Kotihoidossa ja ihmisen käsittelyssä kasvaneista pennuista onkin tullut reippaita kissanalkuja ja emokin on todella ystävällinen, pikkuiset ovat saaneet siis mammaltakin hyvää mallia :) Kaikki ovat päässeet tottumaan myös lapsiin ja koiraan.

Misu-mamma on kaunis ja rauhallinen mustavalkoinen kissa, joka ei käsittelyä
hätkähdä. Misu nauttii silityksistä ja alkaa heti kehräämään. Leikkimään Misu ei ole kaueammin innostunut ainakaan kun on ollut pennut hoidettavana. Enemmän Misu tykkää loikoilla itsekseen ja seurata menoa. Koirasta Misu ei tuntunut erityisemmin pitävän joten oman lajitoverin seura tai ainoana silmäteränä oleminen voisi tälle mammalle sopia paremmin, toisiin aikuisiin kissoihin Misu suhtautui uteliaan vastaanottavaisesti.

Misu tullaan leikkauttamaan ennen kotiinlähtöä ja se onkin pääsyt omaan kotihoitopaikkaan että maito pääsee laskeutumaan nisistä ja steriloiminen saadaan hoidettua heti kun se on mahdollista. Misu on hyvin nuorekkaan oloinen joten kovin vanhasta kissaleidistä tuskin on kyse :)

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.