Misty

Lisätty sivulle: 2010-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Misty
29.1.2011 MISTY MUUTTI OMAAN KOTIIN TAMPEREELLE

****

NAARAS, noin 3kk (joulukuussa 2010)

30.12.2010 Viisi kissasisarusta (Mokoma, Maku, Madde, Misty ja Melina)löydettiin noin yhden viikon ikäisenä pensaasta. Ei ole tietoa oliko joku emo ne sinne synnyttänyt, kuljettanut vai oliko joku ihminen ne sinne hylännyt. Pennut eivät kuitenkaan voineet jäädä pensaaseen vaan ne otettiin hoitopaikkaan ja niille löydettiin keinoemo (Emmet, Elias, Elmeri, Elna, Elvi ja Enni-penttujen emo toimii sijais-emona).

Pennut ovat nyt varttuneet hoitopaikassa, joten kaikki ovat suloisia kotikissoja. Misty on kotihoitajan mukaan rohkea, rakastava, leikisä ja iloinen kissatyttö.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.