Misteri / Kajser (nyk. Piki)

Lisätty sivulle: 2007-06-27

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Misteri/Kajser (nyk. Piki)
8/2008 MISTER/KAJSER MUUTTI OMAA KOTIIN ONNI KISSAN KAVERIKSI

****

LEIKATTU UROS, noin 1v 2kk (kesäkuussa 2008)/Tampereella

18.6.2008 Kajsa siskolla on tiedossa oma koti, mutta missä odottaa tämän mustan hurmurin perhe?

2.6.2008 Lisätty uusi kuvia upean näköisistä kissasisaruksista!

27.5.2008 Kajsa & Kajser: Alkujännityksestä päästyään nämä nuoret kissat ovat paljastuneet oikein sosiaalisiksi ja kivoiksi kavereiksi. Ovat hyvin osallistuvia lemmikeitä ja tykkäävät olla mukana kodin touhuissa. Iltaisin katsellaan porukalla televisiota ja aamuisin on aina ohjelmassa hellimishetki. Suureksi haasteeksi on tosin osoittautunut vessassa käynti ilman Kajsaa ja Kajseria ja jos niin kummasti tapahtuisi että sinne asti pääsisi ilman vekaroita, niin ne hakkaavat ovea tassuillaan ilmaistakseen närkästyksensä asioiden tolasta. Kajser on todellinen sylivauva, aina kun mahdollista se hyppää syliin, suukottelee ja on palluteltavissa mielin määrin. Hieman vaarallinen tapa sillä on öisin ängetä kainaloon nukkumaan, mutta niin vain joka aamu herää siihen että poika on jotenkin löytänyt tiensä syliin.

Kajsa on veljeään arempi, mutta totta kai sekin osallistuu joka iltaisiin televisionkatseluhetkiin ja nukkuu sängyssä. Kajsa tulee erityisen kauniisti toimeen kaikkien kissojen kanssa. Kajsa on myös aina toiveikas ruoan suhteen; se spurttaa salamana perässä keittiöön jos sinne suuntaan ottaa parikin askelta, tosin se ei neidon linjoissa näy tippaakaan.

Sisarukset myöskin pesevät toisiaan ja leikkivät keskenään ahkerasti – ja toki myös muiden kissojen kanssa. Uudet ihmiset ovat viikareille aina vähän totuttelun paikka, mutta tutussa seurassa, oman lauman parissa ovat mitä suloisimmat lemmikit. Kajsa ja Kajser soveltuvat kotiin, jossa toivottuja ominaisuuksia ovat seurallisuus, leikkisyys ja osallistuminen, toki muistaen että uuteen paikkaan sopeutuminen vie oman aikansa. Sopisivat varmaankin myös lapsiperheeseen, kunhan lapset ovat jo sen verran isoja että osaavat antaa tilaa rauhassa sopeutua uuteen paikkaan.

9.5.2008 Hyvin viehättäväluonteinen on tämä poika. Utelias ja seurallinen, toki uudessa paikassa vielä vähän arka. On kokoajan touhuissa mukana ja osaa avata mm. ovet. Fiksu tapaus siis. Tämän hetken pop-juttuja ovat roskiksen kaataminen ja kirjahyllyn päällä kiipeily. Isohko Kajser-honkkeli on myös erittäin ystävällinen, heittäytyy rapsuteltavaksi mitä kummallisimpiin asentoihin ja joskus jopa kirjaimellisesti nukkuu kainalossa!

29.4.2008 Misteri, kotoisammin Kajser, ja siskonsa Misuli/Kajsa odottavat omaan yhteiseen kotiin pääsyä. Josko se oma koti näillekin maailman murjomille sisaruksille jo pian löytyisi.

31.1.2008 Misuli ja Misteri ovat olleet hoidossa jo ihan pikkupennuista asti. Misulille olisi ollut kotikin jo tiedossa ajat sitten, mutta se sairastui ennen kotiin lähtöä ja sen varannut perhe päätyi toiseen kissaan. Misuli ja Misteri lähtisivät mieluusti yhdessä omaan kotiin.

26.6.07 D-terminaalista löydetty Misteri kissa odottaa omaan kotiin pääsyä kotihoidossa siskonsa Misulin kanssa.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.