Mister X (nyk. Benedick)

s. 2010 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

17.1.2023 Mister X (nyk. Benedick) ja Asagi (nyk. Beatrice) muuttivat yhdessä omaan loppuelämän kotiinsa.

***

Mister X on komea seniorikissa, joka etsii yhteistä kotia ystävänsä Asagin kanssa.

19.12.2022

Mister on luonteeltaan rauhallinen ja ystävällinen. Välillä herra innostuu leikkimään, mutta tarvitsee siihen ihmisen aloitetta. Misterin lempi leikki on etsiä ympäri asuntoa piilotettuja raksuja. Mister on erittäin ruokaorientoitunut ja tuppaa hotkimaan ruokansa, erityisesti nappulat, hyvin nopeasti. Tällä hetkellä hän syö märkäruoat tavallisesta kiposta ja nappulat labyrintistä. Uudessa kodissa on hyvä seurata, ettei Mister syö Asagin ruokia. Misterillä on epäilty ruoka-aineyliherkkyyttä. Uuden omistajan tulee ainakin aluksi syöttää Misterille tuttuja ruokia.

Misterillä esiintyi aiemmin alavatsan nuolemista ja karvojen nyppimistä, joihin hän saa nykyään lääkettä. Puolikas tabletti päivässä on helppo piilottaa murskattuna ruoan sekaan. Lääkityksen takia onkin suositeltavaa käyttää Misteriä vuosittain verikokeissa. Myös herran liikkumista on hyvä seurata, sillä Misterillä epäillään olevan nivelrikkoa. Nivelrikkoon Mister on saanut Solensia-pistoksia. Pistoksista on todennäköisesti ollut apua, sillä herra on liikkunut enemmän ja energisemmin pistosten jälkeen. Tällä hetkellä Solensiaa ei ole tarpeen antaa, mutta uuden kodin on syytä käyttää Misteriä eläinlääkärissä pistoksilla, jos niveloireet palaavat. 

Mister on hieman tuimasta perusilmeestään huolimatta oikein lempeä kissa. Kun herraa kevyesti halaa tämän nukkuessa kiipeilypuussa, kehräysmoottori käynnistyy välittömästi. Lisäksi Misterin aamurutiineihin kuuluu tulla kotihoitajan sänkyyn leipomaan peittoa. 

Asagi ja Mister ovat erittäin kilttejä kissoja. Kumpikaan ei ole koskaan purrut tai raapaissut sijaiskodissa ihmistä missään tilanteessa. Kovat äänet tosin pelottavat kaksikkoa, jolloin he luikkivat pakoon. Kissat kaipaavat rauhallista loppuelämän kotia, jossa oltaisiin valmiita hankkimaan Asagille kissakaveri, kun Misteristä aika jättää. Lisäksi kaksikko viettää paljon aikaa kiipeilypuussa ja toivookin, että omasta kodista löytyisi sellainen.