Miss Mercury

2013 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Hieno leidi Miss Mercury etsii kotia, jossa saisi olla oman valtakunnan valtiatar ja nautiskella yksinoikeudella ihmisystäviensä huomiosta.

4.3.2022 Miss Mercury lähti hurmaamaan oman uuden kotiväkensä

***

13.2.2022

Miss Mercury aka Mersu on 9-vuotias hyväkuntoinen, rauhallinen ja kiltti hieno leidi. Mersulle ihmisystävien seura on parasta, ja muut kissat eivät yllä hänen kissuutensa arvokkaalle tasolle joten hän etsii kotia kodin ainoana kissana. Mersu on luonteeltaan leppoinen ja rento, ja helpohko käsitellä. Kynsienleikkuu ja muut hoitotoimenpiteet sujuvat hienosti. Mersu viihtyy ihmisten seurassa, sylissä ja päällä, kunhan välissä on viltti tai peitto. Myös lelut ja leikit olisivat tälle reippaalle rouvalle mieluisia, jos niistä saisi nautiskella yksin.

Kiipeily, paikkojen rauhallinen tutkailu, ympäriinsä arvokkaasti tassuttelu, ja ihmisten puuhien seurailu ovat Mersun päivittäisiä mielipuuhia, ja siitä saakin tosi mukavan kaverin – myös öisin. Mersu nimittäin tulee ihmisen kainaloon nukkumaan yöksi, ja viihtyy usein aamuun saakka kehräten ja huristen. Muutoin Mersu ei paljoa melua itsestään pidä, paitsi jos hänet erehtyy sulkemaan yksin johonkin huoneeseen.. silloin rouva kajauttaa ilmoille oven avaamista edesauttavan aarian.

Mersun ihannekoti on rauhallinen aikuiskoti (tai rauhalliset yläasteikäiset lapset varmasti olisivat myös ok) jossa hän saisi olla kodin ainoa lemmikki ja ihmistensä huomion vankkumaton keskipiste. Syliaikaa tulisi olla, sekä rapsutuksia mielinmäärin. Mersulta on poistettu hampaita, joten pehmoista ruokaa olisi oltava tarjolla. Turkin harjaaminen tulisi kuulua hoitorutiineihin, ja se on Mersulle mieluisaa. Hiekkalaatikossa kannattaa olla korkeat reunat, sillä Mersu tykkää pöllyttää hiekkaa ennätyskorkeuksiin.

Emme luovuta Mersua vapaana ulkoilevaksi, tai kotiin jossa on pieniä taaperoikäisiä lapsia tai muita lemmikkejä.