Miso

2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi

Elämästä nauttiva kissapoika Miso etsii loppuelämän kotia yhdessä siskonsa Norin kanssa. Miso on vielä hieman ujo, ja tarvitsee tulevalta kodiltaan kärsivällisyyttä ja ymmärrystä.

17.1.2023

Tämä pehmeä ja pörröinen kissa osaa ottaa elämän rennosti! Mison lempipuuhaa ovat nimittäin syöminen ja nukkuminen. Siellä missä on mukava paikka loikoilla tai missä on ruokaa tarjolla, niin sieltä todennäköisimmin löytää tämän kaverin.

Miso saapui sijaiskotiin isosta kissapopulaatiosta pienenä ja surkeana, nenä verillä. Ensimmäiset viikot sijaiskodissa menivät kotihoitajaa paikoillen ja nurkassa kyhjöttäen. Syödä, juoda ja laatikolla Miso uskalsi käydä ainoastaan öisin kun kukaan muu ei ollut paikalla.

Reilussa parissa kuukaudessa Miso on ottanut isoja harppauksia ja nykyään selkeästi nauttii ihmisen seurasta, sylistä ja rapsutuksista (erityisesti kun ruokaa tai herkkuja on lähistöllä). Miso kehrää paljon, puskee päällään ihmistä ja nauttii rapsutuksista, silloin kun se hänelle itselleen sopii. Ihan kaikkina hetkinä luottamusta ei löydy, eikö Miso edelleenkään tykkää ihmisen äkkinäisistä liikkeistä. Tulevien perheenjäsenten tulisi olla kokeneita kissojen kanssa ja kärsivällisiä uuden kissan kanssa. Kun Mison luottamuksen voittaa, niin tästä kissapojasta kuoriutuu todellinen kehräävä hurmuri. Miso ei sovi perheeseen, jossa on pieniä lapsia, mutta rauhalliset teini-ikäiset voisivat olla Misolle sopivia perheenjäseniä.

Miso tykkää leikkiä eniten siskonsa Norin kanssa. Ihmisten kanssa leikkiessä vähän jännittää, jos lelut pitävät liian kovaa ääntä tai tulee liian nopeita äkkinäisiä liikkeitä. Lemppari on pehmeä pallo, jota Miso tykkää jahdata. Miso myös nauttii ikkunasta tuijottelusta, joten ehdottomasti plussaa uudessa kodissa on leveät ikkunalaudat, tai paikka josta Miso voi kurkkia maailman menoa.

Misolla on pitkä turkki, ja se vaatii huolenpitoa myös omistajalta.

Tämän populaation kissoilla on todettu keuhkomato, johon Misokin on saanut loishäädön. Keuhkomatotartunta saattaa kuitenkin jättää keuhkoihin vaurioita.

Summary in English

Miso enjoys good food and soft places for sleeping and relaxing. He’s looking for his forever home together with his sister Nori.

Miso is still a bit shy, so he needs someone patient and understanding to help him get more confident around humans. He enjoys human company and likes being petted, but only when he feels like it. Miso is scared of sudden noices and movements, so he will not be a good fit for a family with small children.

Besides eating, sleeping and playing with his sister Nori, Miso also enjoys looking at birds through the window. He has beautiful long fur that will need maintenance from his future owner(s).

The cat population where Miso is from has had cases of lungworm. Miso has gotten parasite removal medicine, but lungworm may cause permanent lung damage.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 300 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Siruhaku.fi-palveluun.

Tiedustelut

Hanna / 0452212535

Soittoajat: Sopimuksen mukaan.

hannarekkurescue.com

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella.
Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Miso

    Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.    Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

    Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

    Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.