Miskissa

2015 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

16.2.2018 Miskissa muutti Vantaalle kissakaverilliseen kotiin.

Parivuotias Miskissa on saapunut kotihoitoon kissapopulaatiosta. Kotihoidossa se synnytti ja kasvatti neljä pentuaan Pitkan, Jönsin, Pablon ja Kasktasin. Se on äärimmäisen ystävällinen, sosiaalinen ja kiltti kissa, joka tulee toimeen myös koirien kanssa. Sylissä se ei viihdy, mutta muuten rakastaa ihmisen seuraa.

 

Miskissa on saapunut kotihoitoon kissapopulaatiosta. Kotihoidossa se synnytti ja kasvatti neljä pentuaan Pitkan, Jönsin, Pablon ja Kaskasin.

Miskissa on parivuotias, äärettömän ystävällinen ja kiltti kissa. Se on suhtautunut koko kotihoitoaikansa kaikkeen tyyneydellä ja ystävällisyydellä. Hoitotoimenpiteet sujuvat helposti, vaikka Miskissa ei niin piittaisi tällaisesta huomiosta, se alistuu hoidettavaksi. Hoitopaikan koiriin se on myös suhtautunut hyvin tyynesti ja saattaakin ohimennessään käydä puskemassa niiden jaloissa kehräten.

Sylissa Miskissa ei viihdy, mutta muuten ihmisen seura on sille kallisarvoista. Ulkonäkönsä puolesta Miskissassa saattaa virrata joku kaukainen häivähdys itämaista kissarotua, se on hyvin sosiaalinen ja verrattain äänekäs kissa.

Miskissan toinen silmä on ilmeisesti sisäsiittoisen populaatiotaustan takia jäänyt kehittymättä, silmän puuttuminen ei kuitenkaan tunnu häiritsevän sitä millään tapaa. Steriloinnin yhteydessä silmäkuoppa ommellaan kiinni eikä silmästä pitäisi aiheutua sen kummempaa haittaa Miskissan elämässä.