Miska

2-5 v. (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

21.8.2019 Miska muutti omaan kotiin talouden ainoaksi kissaksi.

Kuulumisia omasta kodista:

Miska vietti ensimmäisen yön kylppärin kylpyammeen alla ja teki sieltä pieniä tutkimusretkiä asuntoon. Seuraavana iltana piileskely alkoi riittää ja kun Miskaa hieman rohkaisi hän tuli oitis kehräämään ja puskemaan. Miska on todella seurallinen ja aktiivinen kissa ja on hurmannut omistajansa nyt täysin. Yöt Miska viettää meidän vieressä omassa pedissään tai olkkarin sohvalla makoillen. Kirjahyllyn päältä on hyvä tähyillä päiväsaikaan ja suunnitteilla on toinen tähystyspaikka vaatekomeron päälle toiseen huoneeseen. Parvekkeella Miska käy välillä kuikuilemassa ulos mutta viihtyy parhaiten olohuoneessa ihmisseurassa leikkien ja leväten. Koska Miska on luonnostaan aktiivinen ja utelias leikkiin innostaminen on ollut helppoa. 

Ensimmäisen illan jännityksen jälkeen Miska on syönyt hyvin ja löysi heti hiekkalaatikonkin. Kunhan Miska on kotiutunut kunnolla alamme kokeilemaan muita ruokavaihtoehtoja hänelle. Vaikuttaisi siltä että Miska on alkanut asettua kodiksi tänne ja viihtyy hyvin. Meille Miska puolestaan on tuonut paljon iloa ensimmäisestä päivästä lähtien. 

***

Miskaa voi erehtyä pitämään ”liian tavallisena”, mutta sitä hän ei ole. Miskan kauneuden ja erityislaatuisuuden huomaa, kun katsoo tarkemmin. Miska etsii ihmistä, jota voi rakastaa koko kissansydämensä kyllyydestä ja jolta saa vähintään saman verran vastarakkautta. Ja paljon rapsutuksia!

9.8.2019

Miskaa on viime viikkoina yritetty tutustuttaa sijaiskodin omiin kissoihin. Vaikuttaa kuitenkin vahvasti siltä, että Miska ei välitä lajitovereiden seurasta. Tämän tiedon valossa emme myöskään ole varmoja, viihtysikö Miska koirien kanssa samassa taloudessa. Näin ollen etsimme Miskalle kotia, jossa hän saisi olla ainoana lemmikkinä.

22.7.2019

Jos Miskaa vilkaisee ohimennen, voi ensimmäinen ajatus olla ”tavallinen mustavalkoinen kissa”. Mutta kun katsoo uudelleen ja vähän pitempään, huomaa Miskan erityislaatuisuuden. Kauniit kasvot, leuan hauskan kuvioinnin, sametinpehmeän kiiltävän turkin ja mustan seasta hauskasti pilkistävät yksittäiset valkoiset karvat.

Hienointa Miskassa on kuitenkin luonne. Miska kehrää, paitsi saadessaan rapsutuksia, myös leikkiessään ja syödessään. Rukki käynnistyy heti, kun kissa saa huomiota. Ja puskemisesta ei meinaa tulla loppua.

Ei Miska kuitenkaan nynny ole. Huiskalelua jahdatessa paljastuu neidon sisäinen musta pantteri, ja utelias nenä on vastassa ovenraossa, kun keittiön eli Miskan oman huoneen oven avaa. Kotihoitaja onkin harjaantunut tekemään monenlaisia muuveja estääkseen Miskaa livahtamasta ulos. Ensi viikolla on tarkoitus testata Miskan ja sijaiskodin omien kissojen yhteiseloa.

Miska päätyi Rekkujen hoiviin etsimään uutta kotia edellisen omistajan sairastuttua. Vanhassa kodissa Miskalla oli kissakaveri, mutta tytöt eivät olleet ylimpiä ystäviä, vaan paremminkin sietivät toisiaan.

Miskan uudessakin kodissa voisi olla kiltti tyttökissa odottamassa kaveria, mutta ennen kaikkea Miska tarvitsee ihmisen, jota rakastaa koko kehräävän sielunsa voimin, ja joka vastaa täysillä rakkauteen. Miska ujostelee vielä hiukan uusia ihmisiä ja kovia ääniä. Miskalla ei myöskään ole kokemusta lapsista, joten pienten lasten perheeseen emme häntä suosittele.