Miska

Lisätty sivulle: 2011-09-07

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Miska
22.12.2011 Miska sai kodin Porista.

***

Leikattu uros

20.11.2011 Miska etsii edelleen sitä omaa kotia, hän on paljon rohkeampi ja
leikkii jo ihmistenkin kanssa melko reippaasti! Mikäli kuitenkin kuuluu vaikkapa jokin “pelottava ääni” Miska liukenee kyllä paikalta. Mutta nykyään Miskaa saa jo silitellä ja jonkun verran pitää hyvänä ja päivä päivältä rohkaistuu enemmän. Miska on noin 5-kuukauden ikäinen ja tarvitsisi jo kipeästi uuden pysyvän kodin.

30.9.2011 Miska odottaisi myös kovasti uuteen kotiin pääsyä ja ennen kaikkea
perheeseen jossa juuri Miskalle annettaisiin aikaan, paras paikka hänelle olisi ehkä sellainen jostai löytyisi jo yksi rohkea kissa tai koira. Miska sai rokotuksen ja turvasirun ja on valmis matkustamaan ikiomaan kotiin. Miska rohkaistuu päivä päivältä, hitaasti mutta varmasti. Vielä olisi paljon elämää edessä, paljon nähtävää ja koettavaa.

7.9.2011 Miska on melko arka poikakissan pentu kotihoidossa Pomarkussa.Hänet on Ruskan tapaan “napattu” ulkorakennuksesta n. 7viikkoisena.. Miska on alunperin ollut kolmikosta arin, mutta on alkanut nyt hieman rohkaistua. Miska , Ruska ja Lili ovat sisaruksia.Hänkin on uskaltautunut tulla jo leikkimään vaikka ihmisiä olisi vieressä kun aiemmin pysytteli enemmänkin omissa piiloissaan. Uskon että ajan myötä luotto ihmisiin kasvaa, kun on nyt jo kesyyntynyt paljon pienessä
ajassa. Miska tarvitsee kuitenkin aikaa totutteluun, mutta kaikesta huolimatta katti on ollut niin reipas että uskon että hän tulee pärjäämään kodissa kuin kodissa. Koirienkin kanssa tullaan toimeen, eikä ihmisellekkään tassua heilutella!

Miska, Ruska ja Lili ovat rokotusten puolesta valmiit uuteen kotiin viikolla
38.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.