Mirum

06/2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, (sijaiskodissa)

Vilkas nuori neiti Mirum on vast’ikään keksinyt, kuinka mukavia ja hyödyllisiä ihmiset ovatkaan ja nykyään nauttii huomiosta ja rapsutuksista suuresti. Myös kissaseura on Mirumin mieleen.

30.12.2019

Mirum ja hänen veljensä saapuivat Rekku Rescuen hoiviin tilalta, jossa he olivat eläneet villiintyneen emonsa kanssa. Tullessaan noin 3-4 kuukauden ikäisillä pennuilla ei ollut koskaan ollut mahdollisuutta tutustua ihmiseen ja siksi pari kuukautta menikin ihmisiä peläten ja aina sellaisen nähdessä piiloon mennen. Pikku hiljaa neidosta kuitenkin kuoriutui hyvin vilkas, iloinen ja ihmisistä tykkäävä sylikissa.

Nykyään Mirum on heti vastassa ovella kiehnäämässä jaloissa, eikä tunnu saavan rapsutuksista tarpeekseen. Toisiin kissoihin Mirum suhtautuu samalla välittömyydellä ja toivomus onkin, että uudessa kodissa olisi reipas kissakaveri, joka kestää nuorta teinityttöä ja sen välillä innokkaitakin leikkejä. Reipas kissakaveri voisi myös toimia esimerkkinä Mirumille, kun tyttö askel askeleelta sosiaalistuu enemmän.

Vaikka Mirum ei ole koskaan aiemmin ollut sisäkissa, niin perustoimet olivat alusta alkaen kunnossa, eli hiekkalaatikko on tuttu paikka. Lisäksi Mirum on alusta alkaen syönyt kaikkea mitä eteen laittaa. Myös esimerkiksi koppaan laitto on sujunut hyvin, koska Mirum ei pistä edes peloissaan kampoihin, vaan ennemminkin hieman lamaantuu. Uudessa kodissa tulisi jatkaa hoitotoimenpiteiden ja käsittelyn systemaattista harjoittelua, jotta niistä tulisi osa perusarkea. Mirumin uuden kodin olisikin tärkeää olla kissakokenut, jotta Mirum osattaisiin sosiaalistaa kunnolla ”loppuun asti”. Mirum sopisi parhaiten aikuiseen kotiin tai perheeseen, jossa lapset ovat jo isompia koululaisia. Aivan pienten lasten parissa Mirum tuskin viihtyisi.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 200 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Emmi / 0503071740

Soittoajat: Maanantaisin klo 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Mirum

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.