Mirrilii

Lisätty sivulle: 2007-05-20

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Mirrilii
21.9.2007 MIRRILII SAI OMAN KODIN SALOSTA

****

LEIKATTU NAARAS, noin 2v. (toukokuussa 2007) Turussa.

10.9.2007 Mirriliillä on kiire löytää oma koti koska ei tule hoitokodissa olevien narttujen kanssa toimeen. Urosten kanssa kyllä tulee hyvin toimeen mutta narttuja koittaa pomottaa.

21.8.2007 Mirriliin kaikki kaverit on pääseet jo omaan kotiinsa. Mirrilii seurustelee tällä hetkellä koiriemme kanssa, joista hän ei juurikaan kaipaamaansa seuraa saa mutta tulee kyllä koirien kanssa hyvin toimeen. Mirrilii on todella seurallinen ja haluaisi kovasti rapsutuksia ja silityksiä alvariinsa:)

3.7.2007 Mirrilii on ollut hieman pomotteleva muita kissoja kohtaan mutta Lassen kanssa heille on syntynyt oikea ystävyyssuhde:) Mirrilii on yhä oma ihana itsensä: seurallinen, komea kun mikä, suht rauhallinen ja hyvin ystävällinen kaikkia ihmisiä kohtaan. Mirrilii kaipaa kovasti omaa kotia, jossa saisi paljon huomiota ja hellyyttä.

21.5.2007 Mirrilii on käyttäytynyt todella hienosti täällä kotihoitopaikassaan. Ei ole ollut levoton eikä vilkas vaan itseasiassa hyvin rauhallinen ja kohtelias. Mirrilii välttelee hieman muita kissoja ja katselee heitä ylväästi hieman kauempaa. Ihmisiä Mirrilii rakastaa, kehrää kovasti kun saa silityksiä. Mirriliin ulkomuoto on huomiota herättävän komea, oikea kuningatar:) Mirriliillä on hauska tapa tuijottaa ihmistä intensiivisesti vihreillä silmillään, kumpa tietäisi mitä tytön päässä liikkuu;)

Mirrilii, Silluufia, Liisura, Joosu, Lasse ja Bosse tulivat Turkuun 19.05.

MIRRILII on musta-valkoinen, pitkakarvainen, leikattu naaraskissa, noin 2-vuotias. Se on hiukan levoton ja vilkas. Ihmisrakas. Vahvan kissan kanssa on silla onkelmia tulla toimeen. Mirriliilla on hyvä ruokahalua.